Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta

În anul 2019 regimul comunist chinez s-a confruntat cu proteste de stradă ale populației. Nu este un lucru pe care regimurile comuniste sînt obișnuite să-l tolereze.

Inițial au fost proteste de stradă în Hong Kong. Aceasta e o regiune autonomă a Chinei care a fost sub stăpînire engleză pînă în 1997, cînd în urma unui tratat între Marea Britanie și China a redevenit parte a Chinei. Conform acelui tratat, Hong Kongul și-a păstrat autonomia și s-a aplicat principiul „o țară, două sisteme” – adică deși Hong Kongul este parte a Chinei, această regiune a rămas capitalistă, restul Chinei fiind socialist. Există în Hong Kong mai multe partide politice care concurează în alegeri, contrar cu restul Chinei unde singurul partid este cel comunist. Guvernul central chinez a făcut eforturi continue, tenace, de a-și întări controlul asupra regiunii, dar autonomia Hong Kongului încă exista. În 2019 au existat aici proteste de stradă (linc) împotriva cursului politic de întărire a controlului pe care Beijingul îl are asupra Hong Kongului.

Au fost cele mai mari proteste de stradă întîmplate în Hong Kong de după reunificarea acestei regiuni cu China (sau poate din întreaga istorie a Hong Kongului) și s-au înregistrat violențe între manifestanți și poliție.

Asemenea lucruri nu sînt pe placul unui guvern comunist, nici măcar al celui chinez. Dar Hong Kongul fiind o regiune cu statut special, încă mai puteau fi tolerate asemenea manifestări.

Dar tot în 2019 au izbucnit manifestații de stradă de protest și în Wuhan. Motivul acestor manifestații a fost poluarea din zonă. O problemă cît se poate de reală. Pentru comuniștii chineji, să se apuce și populația din afara Hong Kongului de demonstrații de stradă în care să conteste guvernul, nu era ceva care poate fi acceptat. Li se urcase chinejilor democrația la cap și era nevoie urgent de un pretext pentru a-i readuce la ascultare, fiindcă altfel virusul democrației poate fi molipsitor.

Protestele din Wuhan (linc) au început în vara lui 2019. Lumea a aruncat cu pietre în forțele de ordine, au fost arestări. Pentru comuniștii chineji, rezolvarea situației din Wuhan a devenit prioritatea numărul unu. Noul coronavirus a fost doar un pretext folosit de comuniștii chineji pentru atingerea adevăratului lor scop – controlul populației. Născocind așa-zisa primejdie a virusului, au oprit orice proteste (că doar nu-i voie să se adune prea mulți oameni la un loc că se împrăștie virusul), au instalat sisteme de recunoaștere facială pe străzi (că trebuie depistați cei care nu respectă carantina; dar și eventualii participanți la proteste antiguvernamentale vor putea fi depistați odată ce sînt instalate aceste sisteme). Provincia din care face parte Wuhan a fost închisă și chinejilor din alte zone li s-a băgat în cap că cei din Wuhan sînt un fel de ciumați care au un virus mortal, deci de care e bine să te ferești. Astfel, șansele ca locuitorii din alte zone să urmeze pilda wuhanejilor și să înceapă proteste antiguvernamentale au fost reduse.

Restul lumii, văzînd reacția isterică a Chinei în fața virusului, s-a gîndit: trebuie să știe conducătorii chineji ceva, acest virus trebuie să fie realmente foarte primejdios dacă autoritățile chineze reacționează astfel. Conducătorii politici apuseni n-au vrut să-și asume riscul de a nu face nimic ca apoi să fie acuzați că prin neglijență se fac vinovați de moartea multor persoane. Un lucru n-au înțeles conducătorii politici din țările democratice, dar pentru mine, care am trăit în comunism, este lesne de înțeles: Partidul Comunist Chinez își definește altfel prioritățile. În revoluția comunistă chineză și apoi în revoluția culturală promovată de Mao (omul sub conducerea căruia China a devenit comunistă) au murit zeci de milioane de oameni. Un preț cît se poate de acceptabil pentru a asigura puterea Partidului Comunist asupra Chinei – este ceea ce mereu s-a considerat de către conducerea Partidului Comunist Chinez. Prin urmare, cînd protestele din Wuhan amenințau să devină o pildă molipsitoare care să pună în discuție autoritatea partidului, s-a considerat deplin acceptabil să se ia acele măsuri drastice – oprirea activității în acest oraș de 11 milioane de locuitori.

Pentru China, care are peste 1,4 miliarde locuitori, 11 milioane cît sînt în Wuhan e mai puțin de 1% din populație. Dacă privim la scara întregii Chine, măsurile nici n-au afectat prea mult țara – e ca și cînd în România s-ar fi băgat în carantină orașul Suceava (nu întreg județul), iar restul țării și-ar fi desfășurat activitatea normal.

Să oprești activitatea într-un oraș de 11 milioane locuitori – trebuie să existe un motiv FOARTE, FOARTE SERIOS – s-au gîndit conducătorii politici din întreaga lume. Trebuie să aibe guvernul chinez niște informații că acel virus este cu adevărat extraordinar de primejdios – e concluzia pe care au tras-o. De fapt, guvernul chinez nici o clipă n-a fost îngrijorat de virusul SARS-CoV-2. Acela a fost doar un pretext. Motivul FOARTE, FOARTE SERIOS de îngrijorare a guvernului chinez era virusul democrației – acele demonstrații de stradă care arătau că populația din Wuhan contestă pe față conducerea politică, manifestanții se iau la bătaie cu poliția. Și fiindcă Wuhanul nu are statut special cum are Hong Kong-ul, demonstrațiile din Wuhan erau pentru guvernul chinez chiar mai intolerabile decît cele din Hong Kong.

Privind retrospectiv, putem zice că guvernul chinez a mutat și a cîștigat. În întreaga lume metodele chinezești de control al populației încep să pară ceva firesc, cînd cu doar un an înainte păreau ceva dement. Protestele antiguvernamentale s-au oprit în China și chiar și în Hong Kong guvernul chinez și-a întărit controlul. Dacă la protestele din 2019 din Hong Kong erau distruse camerele de supraveghere de pe străzi, care ajutau poliția la depistarea manifestanților, în isteria covid și printre hongkongheji au apărut mulți care susțineau nevoia acestor camere de supraveghere pentru depistarea celor care încalcă carantina. Acum 2 zile, secretarul de stat american (echivalentul ministrului de externe) Mike Pompeo, spunea (linc): „Nici o persoană rezonabilă nu mai poate spune astăzi că Hong Kongul își păstrează o grad ridicat de autonomie față de China, dacă ținem seama de faptele de la fața locului”.

Azi China pretinde că a oprit molima de covid. Minciună comunistă. Virusul există în continuare în China și e tratat exact cum trebuie – ca o gripă banală în care doar oamenii care se simt rău trebuie să ajungă la spital, iar covîrșitoarea majoritate a infectaților nu e băgată în seamă. Astfel nici problema suprasolicitării sistemului medical nu există. Nu se mai fac teste pe scară largă – numai în Europa și SUA e nebunia asta cu testările – și astfel nu se mai găsesc cazuri noi. Problemă rezolvată! Vorba doctorului Claus Kohlein, din interviul prezentat în martie pe acest blog (linc) – noul coronavirus nu e atît o primejdie reală cît o epidemie de testări de laborator.

Mai citește:
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
Lista rușinii. Instituții de presă care s-au înscris la șpaga de 200 milioane lei pentru propagandă covid
– Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid
– Cenzura în vremea coronavirusului
– Vimeo mi-a șters contul
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
600 de doctori americani semnează o scrisoare către președintele Trump în care atrag atenția că oprirea de activități pe motiv de coronavirus aduce degradarea sănătății publice cu urmări în creștere exponențială
17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)
– Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
– Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună
România, țara cu cele mai proaste rezultate la combaterea covid din Estul Europei, spun statisticile. Date concrete din surse oficiale
– Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă”
– Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan confirmă ce scria „blogul lui Marius Mioc” încă din luna martie
– Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
– Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
– OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

3 gânduri despre „Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta

  1. Si daca ne gandim ca si Franta s-a confruntat in ultimul an si jumatate cu proteste masive din partea vestelor galbene, ca de altfel si alte state europene, acest coronavirus a venit la momentul potrivit. Tocmai cand oamenii chiar incepeau sa creada ca democratia, puterea poporului, chiar functioneaza, vine aceasta bomba propagandistica, si ne trimite cu 30 de ani inapoi. Tot ce s-a cucerit pana acum s-a dus pe apa sambetei. Prea multa democratie se urca la cap cetatenilor, asa ca era timpul sa se schimbe putin paradigma. Statul trebuia sa arate cine conduce de fapt. Si asta a facut.

  2. Ce parere aveti domnule Mioc despre recentele proteste din America, initial cauzate de uciderea nejustificata a unui suspect de catre politia din Minneapolis si care au degenerat ulterior in distrugerea sediilor de politie, magazinelor, atacarea fortelor de ordine si a pompierilor, crearea de haos in general la nivel national?

  3. Protestele de amploare din toată lumea, sunt organizate de Oculta Mondială, pentru a crea motive false, pentru anumite măsuri ce au de gând să le ia ‘băieții buni’.
    Scopurile ‘pandemiilor’ (cele din trecut, cât și actuala), sunt:
    1. CONTROLUL TOTAL – INSTAURAREA DICATURII MONDIALE;
    2. REDUCEREA POPULAȚIEI CU CEL PUȚIN 50%.
    Prima ‘pandemie’ care a îngrozit lumea, a fost cea FALS NUMITĂ ‘GRIPA SPANIOLĂ’, CARE A FOST INDUSĂ PRIN… VACCINARE. (link-ul mai jos)
    Cât despre covid…
    Medicii CINSTIȚI, CRED că e covid 19, deoarece li s-a spus că testul îl identifică corect.
    Medicii NE-CINSTIȚI, ȘTIU că NU e covid 19, pentru că AU FOST MITUIȚI să spună asta!
    Microbiologii CINSTIȚI, DEGEABA SPUN CĂ NU E COVID 19, CĂCI NIMENI NU-I IA ÎN SEAMĂ!
    1. Virusul A FOST CREAT ȘI PATENTAT ÎN SUA;
    2. Printr-un moratoriu guvernamental, a fost interzisă continuarea cercetărilor în SUA;
    3. ‘Băieții buni’ L-AU EXPEDIAT (pe șest) în Wuhan, împreună cu 3,7 MILIOANE $, pentru a continua acolo cercetarea, ÎN VEDEREA CREȘTERII CAPACITĂȚII DE A… UCIDE!
    Desigur, S-A VRUT SĂ AJUNGĂ LA PUBLIC DOAR FAPTUL CĂ VIRUSUL A FOST CREAT ÎN WUHAN, PENTRU A SE PUTEA DA VINA PE CHINA, ATUNCI CÂND ‘băieții buni’ AVEAU PROGRAMATĂ DECLANȘAREA ‘PANDEMIEI’. Însă, a răsuflat și FAPTUL că a fost creat și patentat în USA, după care a fost transferat în Wuhan.
    Dar pentru că în încercările anterioare de a reduce populația lumii (cu „spaniola”, „porcina”, „aviara”, SARS1, etc.), au constatat că nu e prea ușor să împrăștii prin lume un virus, și să vaccinezi toată umanitatea cu un vaccin… selectiv, CU CARE SĂ REDUCI POPULAȚIA GLOBULUI LA JUMĂTATE, acum au găsit o soluție mai simplă de a-i face pe oameni SĂ VREA SĂ SE VACCINEZE:
    au folosit un TEST MINCINOS, CARE LA ORICE GRIPĂ SAU VACCIN ANTI-GRIPAL, SĂ DEA REZULTAT POZITIV!
    ATENȚIE!
    Orban a anunțat că vrea să vaccineze anti-gripal 3 – 4 milioane de români, cu scopul declarat ca atunci când vor fi testați și rezultatul va fi pozitiv, să știe că… sigur e covid 19.
    După cum am arătat mai sus, ÎN MOD OBLIGATORIU VACCINAȚII VOR DEVENI POZITIVI! Astfel, SE VA NAȘTE… VALUL AL 2-LEA!!!
    Iată ce spune un medic american DESPRE TEST:
    „Avem rezultate fals pozitive, provenind de la testări, despre care ȘTIM CĂ NU SUNT ADECVATE. De fapt, tipul care l-a realizat în anii ’80, Kary Mullis, a precizat că testul RT-PCR NU POATE FI UTILIZAT PENTRU DIAGNOSTICARE!!!”
    Vezi și sursa acestui citat, de unde vei mai afla că tehnologia 5G(subtitrat 6H) e folosită încă de cca 20 de ani, pentru identificarea militarilor americani, trimiși în zone ‘fierbinți’ (a se citi, ‘zone în care n-ar avea ce căuta’):
    https://drive.google.com/open?id=1tCknZk88tk2dEU79pGvh5tOp5vhUOFKg
    Și un alt medic american, arată FALSITATEA PANDEMIEI, explicând – pe larg și foarte clar – că TESTUL NU IDENTIFICĂ – ÎN MOD SPECIFIC – COVIDUL 19, CI ȘI ORICE ALT CORONAVIRUS:

    Iar acest video, este despre OMS și despre cei care l-au parazitat:
    https://drive.google.com/open?id=1cY5J3Z32qf-HVgS1GmEHVht-IuXTYpe_
    Cât despre ‘gripa spaniolă’, poți afla de aici ce a fost ea, de fapt:
    https://drive.google.com/file/d/18ssFiT81DC1xcPfUYuCPLf4EmXp6ntYc/view?usp=sharing

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.