Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)

O filmare din 16 mai 2020 (nu din 17 mai cînd a fost adunarea pe care am anunțat-o pe blog: de fapt în 16 mai m-am întîlnit cu cîteva persoane în centru și atunci am stabilit să ne vedem și în data de 17). Mi-am expus părerea pe problema covid pentru domnul Sergiu Petrovici, care a făcut o transmisie în direct pe facebook. Filmarea a avut loc în centrul Timișorii.

Transcriere înregistrare:
00:00 Sergiu Petrovici: Bună ziua. Vă rog. Spuneți mai întîi cum vă numiți.
00:06 Marius Mioc: Marius Mioc.
00:07 Sergiu Petrovici: Da. Puteți fi găsit pe facebook
00:11 Marius Mioc: Pe facebook și am saitul meu personal mariusmioc.wordpress.com, unde am tratat această problemă a covidului.
00:19 Sergiu Petrovici: Ce mesaj vreți să transmiteți românilor, timișorenilor, și nu numai?
00:22 Marius Mioc: Sîntem conduși de incompetenți. De 2 luni, domnul Iohannis consideră că principala problemă a României este covidul și a impus restrîngeri de libertăți. Distruge economia românească. Putem deja să analizăm rezultatele. S-a băgat stare de urgență cînd nu era nici un mort și erau vreo 100 de infectați. Ni s-a spus că e nevoie de stare de urgență ca să nu se mai infecteze lumea. Să stea acasă și virusul va fi oprit. Și acum după 2 luni în care lumea a stat în casă avem zeci de mii de infectați. Avem, după datele oficiale, 1081 de morți. Deci care este eficiența acestei stări de urgență și acestui stat în casă, dacă de la 100 de infectați s-a ajuns la zeci de mii, dacă de la zero morți s-a ajuns la 1081 de morți? Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți, după datele oficiale. În Belarus, unde nu s-au făcut nici un fel de rstricții, au 165 de morți, iar noi, cu 2 luni de stat în casă, avem 1081 de morți. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă este o prostie, dovedită de altfel prin rezultatele concrete. E ca și cînd ai încerca să aduni apă cu sita. Ucraina, care are populație mai mare decît România, are 491 de morți. Ungaria are cam tot atîta, are cam jumate din populația României. Dacă raportezi la populație stă mai bine ca noi.
02:37 Sergiu Petrovici: Putem vorbi de numere manipulate de mass-media, nu? Pentru dezinformarea poporului?
02:41 Marius Mioc: E altă problemă, că se manipulează statisticile. Se declară morți de covid orice mort care întîmplător a avut covid în organism. Dar nu este deloc o dovadă, dacă cineva a avut un anumit virus în organism că acel virus a pricinuit moartea. Este o minciună acest lucru. Orice om are în organism sute de viruși și de bacterii. De cînd te naști și pînă mori ești plin de viruși și de bacterii. Majoritatea conviețuiesc cu omul, nu-i provoacă rău. Unele sînt chiar folositoare. Sînt microbi care ajută la mistuirea hranei, produc anumite enzime. Și sînt unii microbi care pot provoca boli.
03:41 Sergiu Petrovici: Așa este. Credeți că, mă scuzați un pic. Credeți că această propagandă, că vorbim de o propagandă covid, nu? Mă scuzați un pic, vreau doar să vă întreb ceva. Credeți că a fost făcută într-un sezon favorabil gripei sezoniere AB, tocmai pentru dezinformarea cetățenilor și a, în a propaga panică între cetățeni?
04:07 Marius Mioc: În fiecare an avem morți de gripă. Este epidemie de gripă care începe toamna și iarna și primăvara începe să scadă. Acuma și la noi a venit căldura. Cred c-o să scadă și cu covidul. Nu este ceva deosebit ce s-a întîmplat anul ăsta față de ce s-a întîmplat anii trecuți cu privire la gripă. Singurul lucru deosebit este manipularea care se face. I se exagerează importanța acestui covid prin statistici mincinoase în care orice om care avea virus în organism, dar care a murit din alte motive – de cancer, de insuficiență renală, de leucemie, de orice alte motive, dacă are virus în organism este declarat mort de acest virus. Anii trecuți, dacă murea cineva de gripă, (corectez) dacă murea cineva de cancer, nu-l controla nimeni dacă are cumva virusul gripei în organism. Poate că mulți aveau, dar se știa că a murit de cancer și așa îl treceau. Acuma este poruncă de la Ministerul Sănătății…
05:14 Sergiu Petrovici: De unde vine? De unde vine porunca asta către Ministerul Sănătății?
05:18 Marius Mioc: Porunca vine de la Ministerul Sănătății. Este ordin al Ministerului Sănătății publicat în Monitorul Oficial din 13 martie 2020 să nu se mai facă autopsii la morții care au fost infectați cu covid și să se declare covidul ca și pricină a morții. Deci asta este o falsificare monumentală, pentru că 99% dintre morți nu din cauza covidului au murit. Chiar dacă au virusul în organism ei au murit de alte boli grave pe care le aveau. Cel mai probabil…
05:49 Sergiu Petrovici: Este virusul covid periculos, atît de periculos?
05:51 Marius Mioc: Este ca un virus de gripă obișnuit cu care, încă mai există, că există mai multe feluri de viruși de gripă, de viruși care provoacă infecții respiratorii. Sînt 100 de feluri de viruși diferiți care provoacă diferite infecții. Ăsta-i unul care acuma s-a descoperit, cu nimic mai periculos decît cei vechi.
06:11 Sergiu Petrovici: Deci nu este cu nimic mai periculos decît propaganda asta care se face?
06:13 Marius Mioc: Nu. După ce au luat măsurile de restrîngere a libertății ei trebuie să arate poporului că măsurile sînt justificate. Atunci trebuie să arate un număr mare de morți. Atunci falsifică statisticile prin ordin, repet, este ordin publicat în Monitorul Oficial. În 13 martie este un ordin al Ministerului Sănătății, în 6 aprilie un al doilea ordin care întărește ceea ce a spus în primul ordin: se interzic autopsiile la morții infectați cu covid pe pretextul că să nu se infecteze medicii legiști cu virus și este obligatoriu să treacă covid ca cauză a morții. Au lăsat excepție dacă e moarte violentă, dacă este caz în care se bănuiește un omor. Atunci au voie să facă autopsii. Medicii legiști, prin meseria lor ei au de a face cu morți, care totdeauna morții, de multe ori au și microbi în ei. Sînt instruiți să se ferească de…
07:13 Sergiu Petrovici: Cunoașteți medici care sînt de acord cu ceea ce spuneți?
07:17 Marius Mioc: Deci medicii legiști dacă încalcă ordinul Ministerului Sănătății cînd a fost stare de urgență le făcea dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Deci nu îndrăznesc. Este de exemplu un medic legist pensionar, Vasile Astărăstoae…
07:34 Sergiu Petrovici: Cum se numește? Mai spuneți o dată.
07:35 Marius Mioc: Vasile Astărăstoae de la Iași. A fost președintele Colegiului Medicilor și rector la Universitatea de Medicină din Iași. Fiind pensionar, își permite mai multă libertate. Și a spus că este o prostie. Scrie pe pagina lui de facebook, găsiți. Că este o prostie tot ce se face cu covidul. Este medic legist ca meserie, și a explicat: mortul nu tușește, medicul legist știe să se ferească de viruși. Mortul nu tușește, nu strănută, nu scuipă și nu-i așa periculos. Din contră, medicii de familie, de exemplu, mai des preiau infecții de la pacienți decît un medic legist. Dar cu toate acestea, acest ordin al Ministerului Sănătății, făcut pentru falsificarea datelor, și de fapt făcut la niște indicații ale Organizației Mondiale a Sănătății.
08:26 Sergiu Petrovici: Numai un pic. O să rog pe toți cei care vizionează acest video laiv să distribuie și ei și să invite la rîndul lor oamenii interesați în aflarea adevărului, și am aprecia gestul, micul gest pe care îl puteți face foarte ușor. Vă mulțumim.
08:44 Marius Mioc: Da. Deci, sînt mai multe manipulări care se fac. Una este aceasta care v-am zis: orice mort care întîmplător avea virusul în organism e declarat mort datorită virusului, deși în marea majoritate a cazurilor virusul respectiv nici măcar cu un minut nu i-a scurtat viața. Fiindcă dacă te uiți pe ceea ce Ministerul Sănătății singur declară, ce boli mai au acești morți, o să vezi la mare parte dintre ei boli farte grave care le aveau.
09:12 Sergiu Petrovici: Și care n-au fost declarate dar în schimb au fost…
09:15 Marius Mioc: Sau care au fost declarate, se știa de ele, dar e declarat mort de covid că așa-s instrucțiunile. Asta-i o manipulare. A 2-a manipulare:
09:23 Sergiu Petrovici: Să înțelegem că e vorba de mulți bani care se fac pe seama acestei parafe covid-19.
09:27 Marius Mioc: În primul rînd e vorba de propaganda guvernamentală care trebuie să justifice măsurile. Pentru că politicieni care au luat aceste măsuri și-ar distruge cariera politică dacă ar recunoaște că au greșit. Și atuncea ei trebuie să ia măsuri să justifice ce au făcut. Pentru popor, ca să nu-și piardă cariera. A 2-a manipulare: se face confuzie între infectat și bolnav. 99% dintre cei care se infectează cu covid sînt asimptomatici sau cu simptoame foarte ușoare. Poate îi curge nasul, poate strănută puțin. Acești oameni nu sînt bolnavi. Dar se face o mare prostie că sînt ținuți cu forța în spitale. Ocupă locuri din spitale. Și din cauza asta oameni care au nevoie de tratament medical la spitale nu-l primesc. Și se cheltuie bani din banii Casei de Asigurări de Sănătate pentru oamenii ăștia care sînt ținuți în spitale absolut fără motiv, asimptomatici. Și oameni care chiar au nevoie… Vă duceți, aveți nevoie de o investigație mai scumpă, un RMN, un tomograf. Vi se spune „nu sînt fonduri”. Nu sînt fonduri pentru că fondurile se cheltuie cu oameni care sînt ținuți la spital împotriva voinței lor. A fost un caz, dacă vă amintiți, că un om a și scuipat pe medici că vroiau ăia să-l interneze cu forța la spital.
10:59 Sergiu Petrovici: Da, da. Ne amintim. Am văzut.
11:00 Marius Mioc: Deci omul era în legitimă apărare, după părerea mea. Se cheltuie aiurea bani și se lasă oameni care au nevoie de tratament medical fără tratament.
11:11 Sergiu Petrovici: Ce mesaj aveți să le transmiteți românilor acum, pe viitorul apropiat. Ce-i îndemnați să facă și cum pot să ia atitudine?
11:21 Marius Mioc: Ca atitudine, să nu accepte aceste restrîngeri a libertății. Să înțeleagă că este greșită, este o propagandă greșită. S-a luat ăsura și de cenzură a informației. Au fost interzise saituri. Este ceva scandalos. În 89 eu am ieșit la revoluție pentru libertatea de exprimare și acum, în 2020, guvernul României a interzis niște saituri de pe internet. Din fericire are putere guvernul României numai asupra saiturilor…
11:52 Sergiu Petrovici: Cunoașteți cum se numesc unele dintre saituri?
11:54 Marius Mioc: Da. Justițiarul.ro a fost un sait interzis, apoi a fost ceva cu ortodoxinfo.ro
12:01 Sergiu Petrovici: Genocid.ro
12:03 Marius Mioc: Și nu mai știu. Am înțeles că după aia au fost vreo 16 saituri, dar eu nu le mai știu pe toate.
12:07 Bărbat: Și televiziunea 6TV o închid acuma.
12:09 Marius Mioc: Asta nu știu.
12:10 Bărbat: E o televiziune 6TV. O închide.
12:13 Marius Mioc: Da. Nu cunosc.
12:14 Bărbat: Cu conspirații are emisuni, cu de astea.
12:15 Marius Mioc: Mă rog. Deci sub pretextul luptei contra știrilor false se închid saituri dar de fapt guvernul este cel care dă mai multe știri false.
12:24 Sergiu Petrovici: Care propagă știri false și frică și neîncredere între cetățeni. Nu?
12:28 Marius Mioc: Și a 2-a chestie care o fac: mituiesc presa. Au dat o ordonanță de urgență, ordonanța 62/2020, prin care alocă 200 miloane de lei pentru sprijinirea presei, pentru așa-zisă informare a populației în problema covid. De fapt este o mituire a ziariștilor, care devin nu ziariști, ci mercenari de presă – nu mai sînt ziariști dacă acceptă acest lucru – pentru a susține măsurile guvernamentale. Deci acești 200 de miloane de lei le dă la televiziuni, la ziare, la saituri internet, ca să susțină propaganda guvernamentală în problema covidului. Deci pe de o parte interzic saituri care le combate propaganda și pe de altă parte mituiesc ziariștii ca să îi susțină. Înainte de asta au mituit și doctorii. Au anunțat 500 de euro supliment la leafă pentru medicii care luptă cu covidul. Este o mituire a doctorilor pentru ca ei să accepte ceea ce spune guvernul că covidul este problemă foarte gravă. Deci ei primind 500 de euro în plus, tac din gură. Cîțiva sînt care au vorbit și spun că este o porcărie tot ce se face.
13:51 Sergiu Petrovici: Acești doctori, care sînt mituiți, credeți că nu știu despre ce este vorba? Nu știu…?
13:58 Marius Mioc: Mulți știu, și mulți sînt mituiți. Alții sînt și intimidați. Pentru că, dacă vă amintiți… De exemplu s-a băgat conducere militară la unele spitale. De ce? Pentru că oamenii fiind de meserie medici și-au dat seama…
14:10 Sergiu Petrovici: Dați-vă masca jos, domnule. Dacă tot ați venit să protestați cu noi.
14:13 Ziarist?: Eu nu, eu de la presă.
14:15 Sergiu Petrovici: Dumneavoastră sînteți de la presă? De ce țineți masca totuși? Că nu există virusul.
14:19 Marius Mioc: …că toate aceste proceduri de combatere a covidului sînt absurde. Nu le-au respectat și au băgat conducere militară în spitale. Și au amenințat medicii cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
14:33 Sergiu Petrovici: Numai un pic. Stați un pic. Din moment ce noi ne-am adunat aici și am făcut acest protest, am vrea să știm și noi de la ce presă este domnul, dacă se poate.
14:39 Ziarist?: Ziua de Vest.
14:41 Sergiu Petrovici: Bună ziua. Ziua de Vest? Deci o să apară eventuale știri în Ziua de Vest. Vă mulțumim frumos.
14:46 Ziarist?: De ce sînteți aicea?
14:48 Sergiu Petrovici: Noi protestăm împotriva…
14:50 Marius Mioc: Eu vă povestesc ce v-am spus, domnul…
14:52 Sergiu Petrovici: Noi, toți cei care sînt aicea, văd că încep să se adune tot mai mulți oameni, ne-am adunat pentru a ne spune cuvîntul și a ne folosi dreptul la libera exprimare și să încercăm să unim toți românii care nu vor să se ducă…, ca țara să se distrugă din punct de vedere cultural și spiritual. Sergiu Petrovici.
15:16 Marius Mioc: Problema principală este că isteria covid care este promovată de guvern, ucide oameni. Sînt oameni care nu primesc tratament medical în spitale. Care au alte boli decît covidul și nu primesc tratament medical pentru că prioritatea este covidul. Cazuri concrete, aici la Timișoara: domnul Ioan Pășcuță a murit. S-a dus la spital, avea nevoie de tratament medical. I-au spus, conform procedurii, că dacă nu respectă procedura medicii sînt trași la răspundere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, li se face dosar penal. Și i s-a spus „trebuie să așteptăm rezultatul testului de covid, abia după aia putem să facem tratamentul”. Și a întîrziat cîteva zile și a murit omul. N-a primit la timp ajutor medical. Și sînt o mulțime de asemenea cazuri. Oameni care mor, nu primesc tratament medical, nu li se fac investigațiile necesare pentru că totul trebuie, prioritatea e covidul. Sînt oameni dați afară din spitale ca să se facă loc pentru spital covid, că dacă o să vină valul de infectați covid? Și nici nu o venit acest val de infectați covid…
16:38 Sergiu Petrovici: Este doar o propagandă.
16:39 Marius Mioc: Sînt spitale goale ținute pentru un posibil, poate o să cadă drobul de sare, poate o să vină o mulțime de infectați covid. Spitale sînt goale, aceste spitale covid, și pe de altă parte, cînd sînt umplute sînt umplute de oameni care n-au nevoie să stea la spital. Infectați asimptomatici, care de fapt sînt sănătoși, care n-au nici o problemă, sau paote un pic tușesc, un pic le curge nasul. Dacă aveai gripă anii trecuți nu mergeai la spital pentru că-ți curge un pic nasul sau că un pic tușești.
17:11 Sergiu Petrovici: Puteți să spuneți cum se face că funcționează această propagandă? Prin cine?
17:16 Marius Mioc: Deci guvernul o finanțează, guvernul e interesat că trebuie să-și justifice măsurile. Ei nu vor să recunoască că au fost niște idioți. Să spună „am fost un dobitoc”, cum a spus Tudor Postelnicu în 89. De ce-a făcut asta? Ar trebui și Iohannis să iasă și să spună „am fost un dobitoc”. Dar atunci cariera lui politică este sfîrșită.
17:36 Sergiu Petrovici: Păi oricum se va sfîrși. Noi sîntem siguri de asta.
17:40 Marius Mioc: Și din acest motiv trebuie să-și susțină mai departe propaganda. Și asta se întîmplă în toate țările. Vedeți absurditatea: Au băgat măsuri de restricție, și în România, și în alte țări, cînd erau un număr mic de infectați, și acum încep relaxarea cînd avem de 100 de ori mai mulți infectați decît aveam la început. Deci medical n-are nici un înțeles, toate aceste măsuri. Ei relaxează pentru că nu mai rezistă lumea. E iarăși o măsură politică. Politic au băgat măsura, nu justificat medical, ci din punct de vedere politic, să zică că le pasă, tot justificat politic și nu medical este dacă lasă niște mici relaxări pentru că nu mai rezistă lumea, nu pentru că medical ar avea vreun sens. Eu cred, fiindcă e vară și soare și mai cald, dacă lumea… Și virusul covid, și alți 100 de viruși și de bacterii care există se combat cel mai bine cu un sistem imunitar natural al omului. Acest virus covid, în 99% din cazuri nu provoacă nici un fel de probleme la oameni cu sistem imunitar normal. Ca să ai sistem imunitar normal, e bine să ieși la soare, să faci mișcare, să ieși la soare, la aer curat.
18:59 Sergiu Petrovici: Bună ziua. Această filmare este pentru grupul Timișoara, nu?
19:04 Bărbat: Timișoara Știri.
19:05 Sergiu Petrovici: Apreciem foarte mult faptul că ne ștergeți toate postările și că administrați…
19:10 Bărbat: Timișoara Știri nu ștergem nimica.
19:12 Sergiu Petrovici: Ba, am postat foarte multe postări. Da, Sergiu Petrovici, în caz că nu mă recunoașteți. Și apreciem foarte mult propaganda care se face pe grupul Timișoara.
19:22 Bărbat: Nu știu la care vă referiți.
19:24 Sergiu Petrovici: O să vă dați seama.
19:25 Marius Mioc: Deci ce vreau să zic. Totul este, se judecă pe bază de utilitate politică, nu de utilitate medicală. De exemplu, la un moment dat or spălat străzile cu detergent. De ce le-or spălat?
19:42 Sergiu Petrovici: Era vorba de niște bani care…
19:44 Marius Mioc: Unu. S-au cheltuit bani aiurea, fiindcă și dacă există virusul, nimeni nu stă să lingă asfaltul ca să se infecteze cu virus. Doar să arate la populație că le pasă
19:54 Sergiu Petrovici: Trebuie să se înțeleagă un lucru. Domnule, mă scuzați un pic. Eu cred că cetățenii trebuie să înțeleagă un lucru: faptul că acest virus nu este deloc așa de periculos cum se…
20:05 Marius Mioc: Nu este nici 1% atît de periculos cum se zice.
20:10 Sergiu Petrovici: Da. Spuneți, spuneți. Continuați.
20:15 Marius Mioc: Politic, acuma au făcut niște mici măsuri de relaxare și în România și în alte țări. Deja în alte țări se dau drumul la la copii la școli să meargă. N-are logică, pentru că acum cînd se relaxează sînt mai mulți infectați decît cînd au băgat. Dar vreau să vă spun, asta e o idee care nu-mi aparține mie. Este a unui medic german, Claus Kohlein.
20:41 Sergiu Petrovici: Cum se numește medicul?
20:43 Marius Mioc: Claus Kohlein. Noi de fapt nu avem o epidemie de virus ci avem o epidemie de testări. Deci există această isterie covid. Acuma toată lumea testează cine are acest virus. Și dacă testează mai mult, normal că găsesc mai multe cazuri de infectați. Atuncea se pot raporta mai multe cazuri, pentru că se apucă să facă o mulțime de teste, milioane de teste. Și cînd faci milioane de teste găsești și infectați. Dar nu înseamnă că sînt bolnavi. Deci un infectat nu este un bolnav. Un infectat, 99% la virusul ăsta, n-are nici o problemă.
21:28 Sergiu Petrovici: Nu este cu nimic diferit de o infectare cu gripă sezonieră, nu?
21:33 Marius Mioc: Da. În trecut nu se făceau… Sînt vreo 10 feluri de viruși gripali sau mai mulți. Nu se făceau tete la milioane de oameni – ai sau n-ai virus gripal? Deci erau mult mai mulți care aveau virus gripal în ei, dar nu se depista. Acuma dacă fac milioane de teste de covid, găsesc, dar nu e nimica grav. Ei au exagerat. Acești incompetenți de la Organizația Mondială a Sănătății. Și ei au recunoscut și și-au revizuit statisticile ulterior. Au exagerat primejdiozitatea virusului.
22:08 Sergiu Petrovici: Știți. Mă scuzați un pic. Știți că sînt dați în judecată de peste 50 de țări? Organizația Mondială a Sănătății.
22:15 Marius Mioc: Nu, asta nu știu.
22:16 Sergiu Petrovici: Ba, acuma știți. Acum știți. Ideea este că la televiziuni din România acest lucru nu se spune.
22:25 Marius Mioc: Eu n-am cunoscut. Aflu de la dumneavoastră.
22:27 Sergiu Petrovici: O să aflați.
22:28 Marius Mioc: Ce vreau să zic. La început, fiind un virus nou. Abia s-a inventat testul pentru virus, care, vreau să spun, nici acum nu e omologat. Că de aia, dacă vedeți, la aceeași persoană dă testul ba pozitiv, ba negativ, iar pozitiv, iar negativ. Astea sînt la oameni care au fost testați, pentru că testele nu sînt sigure nici acuma. și nu sînt omologate. Dar la început, fiind testul nou inventat, ca să descopere, normal, au făcut teste la oameni aflați în stare gravă la spital. Deci, dacă faci, la orice virus sau la orice boală, cînd faci teste numai la oamenii care ajung în spital în stare gravă, ai o rată mai mare de mortalitate. Dar cei care au virusul dar n-au probleme, sînt asimptomatici sau cu simptoame foarte ușoare, cum sînt marea majoritate în cazul covidului, ei nu ajung la spital. Și nu sînt depistați. nu sînt testați. Și atuncea rata aceasta a mortalității care a fost raportată a fost enorm exagerată. Și a recunoscut pînă și Organizația Mondială a Sănătății, care zicea inițial 10% mor, și acum au revizuit, au ajuns pe la 1%. Dar nici 1% nu-i adevărat. Pentru că s-au făcut alte studii. Intru într-o discuție prea savantă. S-au făcut studii de universități din America, unde au încercat să ia… și din Germania.
24:05 Sergiu Petrovici: Știți și dumneavoastră faptul că în America, inclusiv în America, Bill Gates și Orgnizația Mondială a Sănătății este dată în judecată?
24:12 Marius Mioc: Nu cunosc toate aceste procese. Deci să mă concentrez pe ceea ce știu eu.
24:15 Sergiu Petrovici: E bine că românii aud chestia asta și află chestia asta.
24:19 Marius Mioc: Eu mă concentrez la ce știu eu. Deci cînd au luat, în Germania, într-o localitate au făcut teste. Și au găsit: 15% din populația unei localități are sau a avut covid. Acuma eu vă pun următoarea întrebare: 15% dintre cei vii au covid. Dacă te apuci să testezi toți morții, poate 15% din morți au covid. Dar e legea probabilității. Nu este o primejdiozitate deosebită a acestui virus.
24:49 Sergiu Petrovici: Din discuțiile dumneavoastră cu medicii, cu mulți medici…
24:51 Marius Mioc: Dacă mergi pe ideea că orice mort care are covid îl declari mort datorită covidului, o să spui: 15% din oamenii care au murit au covid, deci e groaznic de primejdios acest virus. Dar de fapt e numai legea probabilității.
25:06 Sergiu Petrovici: Și din discuțiile dumneavoastră cu anumiți medici, cum dispare acest virus?
25:14 Marius Mioc: Acest virus va dispare… Unu la mînă: Virusul ăsta nu va dispărea niciodată. Exact ca virușii de gripă și ca alți 100 de viruși care există în lumea în care trăim. Și mulți dintre noi avem în noi viruși și bacterii de toate felurile și nici nu știm de ele. Va exista și în viitor. El, prin imunitatea naturală a organismului, organismul se apără de ei și n-are probleme. Dacă ai sistem imunitar normal n-ai nici un fel de probleme cu virusul. Ca să ai sistem imunitar normal trebuie să duci o viață sănătoasă, să ieși la soare, la aer curat, să mănînci cu vitamine. Ce ne-a spus guvernul – „stați în casă”. Stați în casă…
26:03 Sergiu Petrovici: Considerați că acest virus este folosit ca propagandă pentru instaurarea dictaturii?
26:10 Marius Mioc: Poate unii folosesc și cu acest scop. Acum, în primul rînd, unii folosesc și cu acest scop. Sînt mai multe grupuri de interese care găsesc o oportunitate. Unii vor dictatură, alții vor să-și vîndă marfa, vor un vaccin obligatoriu – niște concerne farmaceutice care vor cîștiga o mulțime de bani dacă vaccinul e obligatoriu. Că eu n-am nimic împotriva vaccinurilor care sînt facultative. Deci omul, dacă vrea să se ocrotească, dacă consideră că vrea vaccin, să-și facă vaccin. Dar să faci ceva obligatoriu? Eu am zis: a face bine cu forța se cheamă viol. Nu-i un lucru bun!
26:52 Sergiu Petrovici: Doamne ajută! O să revenim la dumneavoastră.

Mai citește:
– Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid
– Cenzura în vremea coronavirusului
– Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă”
– Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan confirmă ce scria „blogul lui Marius Mioc” încă din luna martie
– Isteria coronavirus ucide. Cazuri concrete
– Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
– Directorii caselor funerare din New York demască manipularea cu pandemia (video)
– OMS laudă Suedia, care nu a impus nici o restricție în criza covid-19
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
– Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
– Vimeo mi-a șters contul
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Klaus Iohannis anunță că bătrînii au voie să iasă din case și seara. Povestea lui Ițic și a rabinului
– Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea centrului național de supraveghere și control al bolilor transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 video)
– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu

6 gânduri despre „Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)

  1. Băi, nene, câtă lume ți-a dat nota minimă (doar o stea din cinci) ! Opriți Revoluția, trebuie să cobor !
    Am senzația că vă plimbați prin casă ca profesorul Baltazar din desenele animate de la „1001 de seri” (de la stânga la dreapta și de la dreapta spre stânga), întrebându-vă retoric multe chestii de bun simț.
    Să știți că am dat peste unele înregistrări inedite (unele blocate de YT). Unde vă pot trimite date suplimentare?

    1. Eu cred că este o singură persoană care dă voturi de 1 în neștire să iasă media 1. Nu știu exact cum influențează asta – poate la căutări pe internet articolele cu note mici nu mai sînt afișate și omul are sarcină de serviciu să reducă numărul de cititori la blogul meu. Dacă dă cineva o notă de 5, vine ofițerul de serviciu pe blog să dea note de 1 cîte trebuie să iasă tot media 1.
      La unele articole apăreau la un anumit moment mai multe voturi decît cititori îmi spunea WordPress-ul că au fost la articol pînă la acel moment.
      Înainte de problema covid număram pe degete cîte note primeam pe articol, acum la fiecare articol primesc note cu sutele (146 de note la acest articol în momentul cînd scriu acest comentariu)
      La pagina de contact găsiți e-mailul meu

      1. Felicitari Marius pentru pozitia pe care continui sa o ai, de mai bine de 3 decenii, impotriva mizeriei morale, netrebniciei si imbecilitatii din Romania, care oricum ai da-o, si pe oricine ai alege, tot prost iasa.
        Este clar ca Romania nu are coloana vertebrala, si nici pricepere, de a hotari ce-i bine de facut. Se copiaza din stanga-dreapta, iar cand sa puna pe foaie, nu se intelege nimic, si totul este defectuos. Ar trebui sa o luam putin la rece si sa analizam cum s-a ajuns la asemenea situatie mondiala. Practic, aceasta situatie a trebuit sa se intample cu mult timp in urma, doar ca nu au existat mijloacele necesare, adica domeniul informatic, socializare si media la indemana tuturor. Dupa criza economica din 2008, a urmat gripa porcina, swine flu, din aprilie 2009 pana in august 2010. Pe perioada acelei pandemii intre 700 milioane si 1,4 miliarde de oameni, au fost infectati cu acel virus in toata lumea – https://en.wikipedia.org/wiki/2009_swine_flu_pandemic. Iti amintesti cumva de vreo masca purtata in Romania, sau vreo isterie mondiala? Da, posibil la imbecilii aceia de chinezi care poarta masti de cand se nasc din cauza poluarii pe care o creeaza. In ultimii 10 ani tehnica de calcul si controlul informatiei au evoluat foarte mult. S-au creat dispozitive informatice la indemana tuturor, cum ar fi tabletele, smartphone-urile, smartwatch-urile, transferul de viteza al datelor. S-au creat medii de comunicare si socializare intre indivizi, cum ar fi: Facebook, YouTube, WhatsApp, Skype. Insa, toate aceste date colectate sunt subiect de analiza si statistica pentru diferite organizatii interesate sa controleze societatea printr-o informare deviata si deformata. Totodata, au aparut inteligenta artificiala (AI) si invatarea automata (ML) care practic creaza modele de prognoza pentru ce si cum va fi. Acestea determina tendinta de transformare si reactie a grupurilor pe regiuni, zone, categorii. In aceste momente este clar ca ceva se schimba, si fiecare tara este derutata pentru ce va urma. Desigur, acum purtarea mastilor si alte masuri impuse referilor la COVID-19, intr-un mod isteric, sunt doar un pretext pentru a mentine populatia in alerta, astfel sa nu fie acuzati ca s-au pierdut mai bine de doua luni, ajungandu-se la o asemenea stare de criza economica si sociala fara precedent, pe plan mondial. Desigur, din orice criza unii JMEKERI trebuie sa castige.
        –un fost coleg de liceu

      2. A fost isterie și la gripa porcină, și la gripa aviară, dar n-au izbutit să manipuleze populația așa de bine ca acum.
        https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/01/adrian-streinu-cercel-neobositul-luptator-cu-apocalipsa/
        Nu puseseră încă la punct sistemul de cenzurare a informațiilor și de inundare a mijloacelor de informare în masă cu propagandă, pe care abia în 2019 l-au perfecționat: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/17/eveniment-201-exercitiu-fictional-organizat-de-centrul-pentru-securitatea-sanatatii-chs-de-la-universitatea-johns-hopkins-in-octombrie-2019-in-colaborare-cu-forumul-economic-mondial-si-fundatia-b/
        Vezi ce scria fostul rector UMF Iași că s-a încercat și în România la gripa porcină: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/30/vasile-astarastoae-fost-rector-umf-iasi-pandemia-o-fila-din-istoria-recenta/

      3. În ceea ce privește chinejii, bănuiesc că Partidul Comunist de acolo avea nevoie de un pretext pentru a întări supravegherea populației, care dădea semne de nesupunere, și au folosit covidul ăsta pentru acest scop, care n-are nimic de a face cu sănătatea publică.
        Chiar la Wuhan în 2019 au fost proteste de stradă cu mii de persoane: https://www.bbc.com/news/blogs-china-blog-48904350
        În Hong Kongul semiautonom iar au fost proteste care puneau la îndoială guvernul de la Beijing. Ca să depisteze protestatarii comuniștii montaseră camere de luat vederi cu sisteme de recunoaștere facială și mulțimea își făcuse năravul să le distrugă: https://www.japantimes.co.jp/news/2019/10/23/asia-pacific/hong-kong-protests-ai-facial-recognition-tech/#.XsfeQWgzZPY
        De cînd cu covidul a intrat în popor ideea că sînt bune camerele de supraveghere, că ajută la depistarea celor care nu respectă carantina.
        Pentru comuniști era nevoie să-și bage populația mințile în cap că nu face ce vrea, asta e prioritatea principală.
        Dar guvernanții noștri care se pretind anticomuniști, văd că tot după comuniștii chineji s-au luat. Păi nu se bucură comuniștii chineji cînd văd că aproape întreaga planetă le copiază metodele? Asta devine noua normalitate.

  2. Pe vremea gripei porcine si a celei aviare nu erau multe puse la punct,insa cel mai important aspect lipsa,piesele cu care asa zisa pandemia poate tine la NESFARSIT,sunt testele de depistare a guvidului,pcr ul fiind cel vedeta;maine eu imi astept verdictul de la munca fiindca am refuzat sa fac un test rapid,test ca mai toate testele,nu are nici o relevanta,ele nu arata NIMIC;nu vreau sa iau parte la MASCARADA asta,de accea nici nu ma voi testa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.