Casa Albă va colabora cu giganții rețelelor de socializare pentru a-i combate pe cei care se împotrivesc vaccinurilor

Sub președinția lui Joe Biden, Casa Albă va colabora cu giganții rețelelor de socializare, facebook, twitter și google, pentru a-i combate pe cei care se împotrivesc vacinurilor, anunță agenția Reuters (linc). „Casa Albă cere companiilor de socializare să reducă discuțiile care se abat de la informațiile COVID-19 distribuite oficial ca parte a „efortului de război” al președintelui Biden pentru a învinge coronavirusul”, este scris și în articolul lui Jesse O’Neill din „New York Post” din 19 februarie 2021 (linc).

În ceea ce privește firme ca google (Alphabet Inc. e denumirea oficială a firmei care deține google, folosesc „google” pentru ca cititorii să înțeleagă mai bine despre ce e vorba; în fapt google este o subdiviziune a lui Alphabet Inc.), facebook și twitter, ele sînt implicate în campania de manipulare a populației în favoarea măsurilor oficiale legate de covid (inclusiv vaccinarea) de multă vreme. Explicam în aprilie 2020, în articolul Cenzura în vremea coronavirusului (linc):

Cenzurarea informațiilor s-a pus la cale s-a pus la cale pe plan mondial, sub numele propagandistic „luptă împotriva dezinformării”. Asta arată articolul lui Kaveh Waddell „Fight against coronavirus misinformation shows what big tech companies ca do when it really tries” (Lupta împotriva dezinformării în problema coronavirusului arată ce pot face marile firme cînd vor cu adevărat – linc), la care face trimitere și LARICS. Pe lîngă cenzurarea brutală, care se face și ea, cum am constatat personal, se aplică și metode mai subtile. Citez din articolul lui Kaveh Waddell: „Caută ‘coronavirus’ pe google și vei primi ultimele știri de la surse de informație de încredere, urmate de legături către Organizația Mondială a Sănătății și Centrul pentru Controlul Bolilor și Prevenție. Aceste legături sînt urmate de pagini după pagini de surse competente de la organizații publice de sănătate. Aceeași căutare pe Youtube, care e deținut de Google, îți aduce videoclipuri de încredere. Mai multe firme, printre care Amazon, Facebook, Google și Twiter, oferă spații de reclamă organizațiilor de încredere și afișează lincuri proeminente pe paginile de pornire ale rețelelor de socializare ori în rezultatele căutării legate de virus”. Practic, se pune în aplicare modul de manipulare a informației discutat la simularea unei pandemii cu coronavirus în data de 18 octombrie 2019 la centrul „John Hopkins” din SUA la care m-am mai referit (linc).

Ceea ce este nou acum este că și guvernul american se implică în înăbușirea glasurilor critice în problema covid. Pe vremea lui Trump, deși președintele american a avut în echipă persoane precum Anthony Fauci (moștenit de la predecesori) care au susținut isteria covid, guvernul american nu s-a implicat în cenzura informațiilor. Îi plăcea și lui Trump să se joace de-a salvatorul națiunii, a făcut presiuni pentru aprobarea vacinurilor anticovid mult mai repede decît e obișnuit (pînă la covid durata minimă de aprobare a unui vaccin nou a fost de 5 ani) și s-a lăudat că guvernul lui a izbutit să aibe vaccin anticovid, dar cenzura informațiilor în problema covid s-a făcut fără sprijinul Casei Albe. Odată cu venirea lui Biden la putere acest lucru se schimbă și marile corporații au sprijinul deplin al statului american întru manipularea populației în favoarea politicilor oficiale în problema covid, politici care, și în SUA ca în toate țările care ascultă sfaturile marilor firme farmaceutice, a avut rezultate dezastruoase (pe worldometers – linc, la ora cînd scriu aceste rînduri, SUA are 1567 morți de covid la milionul de locuitori, față de media mondială de 323; asta deși în SUA se cheltuiesc sume uriașe pentru medicină, spitalele de acolo sînt înzestrate cu aparatură performantă). Guvernul american a ajuns acum, de cînd Joe Biden a preluat puterea, sluga corporațiilor. Donald Trump e un om plin de cusururi, unul dintre ele fiind un orgoliu foarte puternic, dar tocmai acest orgoliu îl împiedica să fie sluga cuiva, voia să fie el cel care are ultimul cuvînt.

„Guvernele și sectorul privat trebuie să considere o mai mare prioritate dezvoltarea metodelor de a combate dezinformarea și greșita informare înainte de următoarea pandemieGuvernele vor trebui să facă parteneriat cu mijloacele de informare în masă tradiționale și cu rețelele de socializare pentru a cerceta și dezvolta metode de a contracara informațiile greșite. Asta va cere dezvoltarea capacității de a inunda mijloacele de informare în masă cu informație rapidă, exactă și coerentă. Autoritățile sanitare trebuie să lucreze cu angajatori privați și cu conducători de încredere din comunități, cum ar fi conducători religioși, pentru a distribui informații către angajați și cetățeni. Oameni de încredere, influenți, din sectorul privat trebuie să creeze capacitatea de a întări mesajul public, a ține sub control zvonurile și dezinformarea și de a amplifica informația credibilă pentru a susține comunicările oficiale de urgență. Agențiile sanitare naționale trebuie să lucreze în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății pentru a dezvolta rapid mesaje coerente către public. Mijloacele de informare în masă trebuie să-și asume sarcina de a da prioritate mesajelor de la autorități și de a suprima mesajele false, inclusiv cu ajutorul tehnologiei, scria în planul elaborat în octombrie 2019 (linc) la Universitatea John Hopkins din SUA în vederea luptei cu o viitoare pandemie. La acea vreme nu se știa de covid-19, dar planurile făcute atunci s-au aplicat cînd a apărut problema covid. Am mai scris despre asta în aprilie 2020 în articolul „Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)” – linc.

Mai citește:
– Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus (video)
– Cenzura în vremea coronavirusului
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Cenzura youtube și Organizația Mondială a Sănătății (video)
– Din nou, cenzură pe youtube: Filmare cu mine vorbind despre legea carantinării ștearsă
– Cenzura youtube continuă. Noul meu cont pe platforma video Bitchute
– Listă filmări legate de problema covid cenzurate de pe contul meu youtube
– alte articole despre coronavirus la pagina covid-19.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.