1000 de articole. Cîteva statistici

Acesta este al 1000-lea articol de pe acest blog. Profit de prilej pentru a face un mic bilanţ.

Cele mai citite articole şi pagini, conform statisticii pe care mi-o oferă WordPress-ul, sînt:
Situaţia preschimbării certificatelor de revoluţionar, raportată de Fesan 15,248
SSPR sfidează Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor? 13,779
Revoluţia din Timişoara în înregistrări audio-video 8,690
Lista revoluţionarilor, publicată în Monitorul Oficial 7,884
Lista luptătorilor în revoluţie remarcaţi prin fapte deosebite, din Monitorul Oficial 6,123
Despre mine şi acest blog 6,123
Saitul SSPR nu mai funcţionează 5,820
TVR în decembrie 1989 5,458
SSPR are un nou sait 4,458
Revoluţia din Bucureşti – video 4,294

Statistica numără de cîte ori a fost clicuit titlul unui articol pentru deschiderea sa, excluzînd propriile mele vizite, cînd sînt logat. Unele articole, mai ales cele publicate la începuturile acestui blog, puteau fi citite în întregime direct de pe pagina principală, fără a fi necesară clicuirea titlului. Astfel, acele articole au putut avea cititori mai mulţi decît spune statistica WordPress.

Căutările pe internet care au adus cei mai mulţi vizitatori pe acest blog sînt:
sspr
marius mioc
comisia parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989
cprd
sspr.gov.ro
taxa forfetara
blogul lui marius mioc
mioc blog
marius mioc blog
sspr dosare avizate

Lincurile are mi-au trimis cei mai mulţi vizitatori provin de la saiturile:
ro.wordpress.com
ro.altermedia.info
revolutie89.info
portalulrevolutiei.ro
google.ro
forum.hotnews.ro
youtube.com
morar.catavencu.ro
voxpublica.realitatea.net
ne-cenzurat.ro

Recordul blogului a fost în 22 decembrie 2009, cînd am avut 2368 de vizualizări.

Mai citeşte:
– 100000 de vizualizări
50000 de vizualizări

16 gânduri despre „1000 de articole. Cîteva statistici

  1. Domnule Marius Mioc,

    Felicitari!
    In alta ordine de idei, sa vedem cum va fi imprastiata multimea din Piata Tahrir, ce va iesi in continuare. Caci acum este posibil sa inceapa lupta pentru putere intre strada si Armata, pe de o parte, apoi intre diverse fractiuni ale massei, pe de alta. Cine va fi pe post de pseudo-teororist?
    Al dvs., Valeriu Mangu

  2. Domnule Marius Mioc,

    Urmarind cu atentie evolutia evenimentelor din Egipt suntem in masura sa intelegem unele dintre aspectele evenimentelor de la noi din decembrie 1989 desi, dupa cum am subliniat intr-o postare anterioara, contextul, atat intern, cat si international, nu este identic. Abia acum avem posibilitatea, pe un exemplu paralel, sa identificam contributia fiecarei institutii militare la desfasurarea evenimentelor de la noi, problemele pe care o revolta, fie ea provocata sau nu, le ridica. In particular, vom fi in masura sa intelegem pozitia, rolul Securitatii, deciziile dlui Iulian Vlad.
    Evenimentele din Egipt pot lua, in aceasta clipa, orice directie caci solutia anuntata – Consiliul Militar sa conduca prin decizii cenzurate de Curtea Constitutionala – nu reprezinta altceva decat o tragere de timp pentru iesirea dintr-un impas. In raport cu care Constitutie va judeca respectiva Curte? Cu cea care prevede Parlamentul si, respectiv, functia de Presedinte al Egiptului?
    In Piata Tahrir sunt, in proportii necunoscute, trei ori chiar mai multe grupari: una sustinandu-l pe Presedintele demisionat (dar l-a vazut cineva anuntandu-si demisia?), apoi Fratii Musulmani, apoi una militand pentru instaurarea democratiei. Cum vor fi conciliate acestea? De catre cine? (Chiar acum, pe un post tv., dna Mioara Roman punea intrebarea
    : Cum vor fi determinati oamenii sa plece din Piata?)
    Cat de curand, multimea din Piata va striga „Nu plecam!”, cerand capul dlui Hosni Mubarak, capetele politistilor, poate si ale militarilor, care au tras.
    Evenimentele in desfasurare, problemele pe care le pun in Egipt cer solutii ACUM, nu peste, sa icem, doua zile, cand s-ar putea sa fie prea tarziu.
    Toate aceste aspecte n-aveau cum sa nu fie luate in calcul in decembrie 1989. Noi ne inchipuim ca Securitatea doar tragea cu urechea si batea cu bulanul. Nu-i asa – ea avea, de buna-seama, la indemana studii privind evolutia unei revolte.
    Al dvs., Valeriu Mangu .

    1. Să nu uităm Tunisia unde, chiar dacă lucrurile s-au potolit, a fost începutul. Tunisia a arătat egiptenilor (deja nemulţumiţi de Mubarak) că SE POATE. Exact asta au arătat românilor în 1989 evenimentele din alte ţări est-europene. Dovadă că pentru o revoltă populară nu e nevoie neapărat de comploturi care datează de zeci de ani. E nevoie de o populaţie nemulţumită, care nu are mijloace democratice să schimbe regimul şi în rîndul căreia se răspîndeşte ideea că schimbarea poate fi realizată prin mişcări de stradă.
      http://www.evz.ro/detalii/stiri/hosni-mubarak-a-demisionat-920974.html

  3. Domnule Marius Mioc,

    Urmatoarele ore sunt cruciale pentru evolutia situatiei din Egipt. Daca massa din Piata Tahrir nu se destrama sau, mai rau, daca parti ale ei se incaiera, este fie necesara interventia in forta a Armatei, fie inventarea, dupa modelul romanesc din 1989, a unui dusman invizibil al massei, care nu poate fi decat fie de ordin extern – sa zicem, o putere mondiala ameninta cu invazia -, fie de ordin intern, sa zicem o forta invizibila care l-ar sustine pe dl. Hosni Mubarak.
    La noi a fost aleasa a doua solutie, existand insa si pericolul primeia.
    Dar si in Egipt exista pericolul unei interventii externe, daca Armata foloseste forta armata pentru imprastierea massei.
    La noi, din momentul evacuarii celor doi Ceausescu din sediul C.C. al P.C.R. pana la declansarea fenomenului generalizat pseudo-terorist au trecur cca. 6 ore. Sa vedem ce se va intampla in urmatoarele ore in Egipt, ce va anunta Presedintele SUA. In orice caz, noi putem sa intelegem pe deplin ceea ce s-a intamplat la noi acum 21 de ani incercand sa anticipam IN TIMP REAL urmatoarele evolutii din Egipt, eventualele solutii, nu dupa.
    Al dvs., Valeriu Mangu

  4. Dupa ce ne-am fript, in halul in care ne-am fript, cu `revolutia` din 1989 este normal sa suflam si in iaurt! Chiar daca evenimentele din lumea araba nici nu par chiar asa de iaurt cum crede Marius Mioc, care are o fixatie cu `revolutia` si vede peste tot `revolutii`.

    In 1989 in Romania, in tarile est-europene si-n URSS (1991) au avut loc lovituri de stat si contrarevolutii, dat fiind ca tarile comuniste se aflau in plin proces revolutionar de construire a unei lumi mai bune si mai drepte. Acest proces a fost stopat, iar aceste tari, intre care si Romania, au fost azvirlite inapoi pe scara evolutiei in inechitate, mizerie si barbarie! In tarile arabe ca si orinduire sociala va fi insa aceeasi Marie cu alta palarie! Exista o mare probabilitate ca evenimentele din lumea araba sa fi fost initiate de aceleasi forte care au initiat evenimentele din URSS si Europa de Est. `Democratia` reprezinta un climat in care aceste tari pot fi cu usurinta ocupate si infeudate. Ori se vor `democratiza` (ca si Romania, tarile est-europene si URSS), ori in aceste tari vor ajunge fundamentalistii (Fratia Musulmana) la putere si `comunitatea internationala` ii va soma sa li-l predea pe Bin Laden si sa renunte la `armele de distrugere in masa`, iar apoi vor fi bombardati si ocupati ca si Irakul si Afganistanul. Mai este loc chiar si pentru inca unul sau mai multe 911. Zona este sensibila pentru ca gazduieste petrolul care este pe terminate, iar dinozaurii lupta pentru supravietuire. Petrolul se va termina foarte, foarte curind:

    „American Petroleum Institute a estimat in 1999 ca rezervele de petrol ale lumii ar putea fi epuizate intre anii 2062 si 2094, estimind rezervele totale de petrol ale lumii la intre 1,4 si 2000 miliarde barili, iar consumul la 80 de milioane de barili pe zi. In 2004, totalul rezervelor mondiale a fost estimat la 1250 miliarde barili, iar consumul zilnic a fost de 85 milioane de barili, trecind epuizarea estimata a petrolului la anul 2057. Un studiu publicat de revista Energy Policy de catre cercetatorii de la Universitatea Oxford, oricum, a prezis ca cererea va depasi oferta pina in 2015 (cu exceptia cazului in care va fi constrinsa de presiunea unei recesiuni puternice create de scaderea cantitatilor de aprovizionare sau de interventia guvernului).„

    http://en.wikipedia.org/wiki/Oil_depletion

    Terminarea petrolului aduce planeta in pragul Holocaustului. Totusi mass-media controlata de mafia capitalismului planetar nu sufla nici un cuvint. Nu exista nici o dezbatere referitor la aceasta tragedie care va lovi planeta in cel mai scurt timp. Nu exista nici un plan de rationalizare si de prezervare a acestei resurse vitale. Dimpotriva petrolul este ars in mod aberant pentru producerea de energie ce-ar putea fi obtinuta pe alte cai si, desigur, pentru a da apa la moara industriei constructoare de automobile. Petrolul ar tebui sa fie destinat exclusiv industriilor chimice pentru obtinerea de substante si materiale ce nu pot fi obtinute pe alta cale. Si chiar si asa utilizarea petrolului ar trebui sa se faca in mod controlat si rational pentru ca odata terminat reprezinta o resursa ce nu mai poate fi reinnoita. Dar capitalistilor si lumii nesimtite si psihotice create de acestia nu le pasa, pentru capitalisti este important sa stoarca lamiia pina la capat si… dupa ei potopul!

  5. Cum te-ai fript, domnule cu nickname predestinat progresului, cu Revolutia din 1989? Pai daca te frigeai, puteai scrie in 2011 pe site-ul acesta despre pseudo crizele mondiale, sau trebuia sa mai astepti pana devenea lumea perfecta?

  6. Domnule Nastasache! Daca n-ar fi fost lovitura de stat din 1989 tara ar fi evoluat in continuare sub toate aspectele si-as fi putul sa vorbesc despre crizele de pe planeta Pamint fara sa fiu citit, probabil, de un om de opacitatea dumneavoastra intelctuala. Crizele nu sint pseudo crize, ci dumneavoastra distorsionati realitatea si aveti o mentalitate de sugaci!

    1. „opacitate intelectuală”?
      „sugaci”?!!!
      involuție plăcută!
      deocamdată ați ajuns la nivelul de om primitiv, dar puteți coborî și mai jos.
      felicitări, PCR, pentru omul de tip nou pe care l-ai creat!

  7. @`de-a dura lex`

    Involutia a inceput in 1989 si are de-a face cu persoane de soiul dumneavoastra ce dovedesc opacitate intelectuala si mentalitate de sugaci! Eu multumesc PCR pentru ca a gestionat responsabil Romania, a construit tara si mi-a oferit atunci sansa unei educatii de calitate! Nu mi-am dat seama atunci, dar am inteles dupa ce am inteles ce teapa colosala reprezinta capitalismul!

    1. încercare eșuată, n-ați reușit să involuați și mai mult față de mesajul precedent.
      doar că v-ați schimbat ținta.
      mai încercați, sunt sigur că puteți ajunge la nivel de cimpanzeu.
      ba chiar și de orangutan sau gorilă.
      sau chiar de mamifer marsupial.
      acum, să fim serioși, până la nivel de ceaușist sigur nu puteți involua.
      căci niciun organism viu nu poate ajunge brusc în stadiul de fecale.
      oricum, eu vă urez succes.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.