Manifestația de lîngă locuința primarului Timișorii Dominic Fritz își arată de îndată efectele: Rata de infectare scade în Timișoara (video)

În noaptea de 28 spre 29 martie 2021 sute de manifestanți timișoreni s-au dus la locuința primarului Dominic Fritz pentru a protesta împotriva carantinei impuse în oraș cu sprijinul acestuia. Evenimentul e relatat de saitul pressalert (linc). Manifestații de acest fel au fost și în alte orașe: Sibiu, Constanța, Brăila, Galați, București.

Efectul manifestației de la locuința primarului: A doua zi s-a anunțat că rata de infectare în Timișoara a scăzut (linc). După atîtea zile de carantină în care rata de infectare a fost în creștere, iată că de îndată ce s-au întețit manifestațiile împotriva carantinei și au ajuns manifestanții la casa primarului, rata de infectare e în scădere! Iată deci calea de a scăpa de covid: Cît mai multe manifestații împotriva restricțiilor. Problema e politică, nu medicală.

Mai citește:
Protestul din București, 20 martie. Șoșoacă: Venim și eliberăm Timișoara! Mioc: Au băgat carantina cînd rata de infectare era 7 virgulă ceva. După carantină rata de infectare e 8 și ceva. Iohannis ar trebui să zică, ca și Postelnicu în 1989: „Am fost un dobitoc. Am greșit” (2 video)
– Alte articole legate de problema coronavirus la pagina covid-19.

6 gânduri despre „Manifestația de lîngă locuința primarului Timișorii Dominic Fritz își arată de îndată efectele: Rata de infectare scade în Timișoara (video)

  1. (a scazut pentru ca ceilalti au stat in casa,reglementar)
    -recomandam vienezilor sa demonstreze in fatza casei lui Fritzl
    (maxtor are chef de umor negru;fritzl era un domn care credea in auto-izolare…)

    1. Cum problema este politică, nu medicală, dacă apare interesul politic destul de mare să scadă rata de infectare, atunci rata va scădea. Oricînd se poate manipula rata de infectare din numărul total de teste făcute, ori din numărul de cicluri de amplificare folosit la testele PCR.

      1. Căutați canalul Unherd pe YouTube, dacă nu-l știți deja. Are o mulțime de interviuri cu oameni care vă dau dreptate în multe privințe, inclusiv cu un laureat Nobel în medicină, antilockdown, care, da, se împotrivește testării și susține ca singurul indicator care trebuie luat în seamă este numărul zilnic / lunar de morți. Or media zilnică a numărului de morți în ultima lună depășește suta. Problemele cauzate de virus sunt reale. Soluțiile autorităților lasă de dorit. Și aveți dreptate în unele privințe. Din păcate, când o dați pe conspirații din astea, va distrugeți toată credibilitatea.

      2. Încă din martie 2020, cînd isteria covid era la început, am prezentat pe blog interviul cu profesorul Sucharit Bhakdi, care spunea: „Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus”.
        https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/27/dr-sucharit-bhakdi-germania-despre-isteria-coronavirusului-masurile-sint-absurde-si-primejdioase-concetatenii-nostri-batrini-au-tot-dreptul-sa-fie-facute-eforturi-pentru-prelungirea-vietii-lor-c/
        Faptul că mortalitatea a crescut este dovada despre cît adevăr era în spusele profesorului Bhakdi, prezentate pe acest blog. De menționat că pînă la momentul interviului dat de prof. Bhakdi, mortalitatea nu manifestase creșteri semnificative față de 2019, nici măcar în China sau Italia, țări care fuseseră atinse semnificativ de molimă pînă atunci.
        Creșterea mortalității e datorată măsurilor anticoronavirus, nu virusului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.