Bill Gates despre nevoia reducerii populației (2010). Una din metodele discutate – vaccinurile (video)

Reportaj Antena 1 din urmă cu mai mulți ani care vorbește despre o preocupare a „minților luminate” ale lumii: creșterea prea mare a populației, împotriva căreia trebuie să se ia măsuri. O soluție menționată în 2010 de Bill Gates pentru a reduce populația o reprezintă vaccinurile. Preocupări similare aveau David Rockefeller și recent răposatul prinț Philip al Marii Britanii.

Transcriere înregistrare:

0:00 Crainică: E oficial, sîntem 7 miliarde de oameni, iar pămîntul începe să dea semne de oboseală. Sîntem prea mulți, spun mințile luminate care caută deja soluții. Unii le-au și găsit. Surprinzătoare este varianta găsită de multimiliardarul și filantropul Bill Gates, care vrea să țină sub control creșterea populației prin vaccinare.
0:25 Bill Gates: Lumea de azi are 6,8 miliarde oameni, număr ce va ajunge pînă la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu servicii de sănătate reproductivă, am putea, probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%.
0:40 Crainic: Un vaccin folosit ca o armă biologică ar putea duce la uciderea lentă a milioane de oameni sau ar putea reduce fertilitatea, și automat, rata natalității. Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finanțat programe de vaccinare pentru Lumea a 3-a și a investit sute de milioane de dolari în tehnologii de castrare temporară. Nu întîmplător, numele lui Gates s-a vehiculat cînd guvernul Ruandei a anunțat la începutul acestui an că va controla rata natalității în țară prin o sterilizare voluntară a bărbaților. Pînă în 2015, 1 din 7 ruandeji va fi infertil. Programul e finanțat de fondul HIV – SIDA al Organizației Națiunilor Unite, o instituție despre care un alt magnat afirma că are soluția pentru controlul demografic.
1:23 David Rockefeller: ONU poate și trebuie să aibe un rol esențial în găsirea unei soluții satisfăcătoare pentru stabilizarea populației lumii.
1:35 Crainic: Bill Gates sau David Rockefeller nu sînt primii care militează pentru depopulare. Soțul reginei Elisabeta a 2-a, prințul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe Pămînt ca un virus ucigaș care să reducă populația umană. Teoria infectării intenționate a populației cu un virus distrugător a provocat mișcări de masă în anii ’80, după descoperirea virusului HIV. A luat din nou avînt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune.

Mai citește:
– Cristian Tudor Popescu lansează ideea expulzării din țară a celor care nu vor să fie vaccinați. Motiv pentru facebook să mă blocheze pe mine pentru o lună
– Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– Asistent din Constanța, mort la scurt timp după administrarea vaccinului împotriva COVID-19 (video)
– Doctorul Horst Muller la Timișoara, 27 decembrie 2020, despre c0vid (video)
– Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA
– București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video)
– Asistente medicale, concediate pentru că au refuzat să participe la campania de vaccinare
– Noi variante de covid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vaccinarea
– Casa Albă va colabora cu giganții rețelelor de socializare pentru a-i combate pe cei care se împotrivesc vaccinurilor
– 3 miliarde euro pentru apă sărată în loc de vaccin c0vid, pretinde „Adevărul”, citînd agenția Reuters
– București, 7 martie 2021. Protest împotriva legii vaccinării forțate. Deasemeni, protest la Timișoara împotriva intrării orașului în carantină (2 video)
– Deputatul Silviu Vexler denunță la Parchet „umilirea victimelor holocaustului la mitingul împotrivă vaccinării forțate. Mă autodenunț: primul care a comparat vacinarea forțată cu politicile hiteriste am fost eu
1 an de la interzicerea autopsiilor la morții bănuiți de c0vid. Primministrul Cîțu îi numește „teroriști” pe cei care pun la îndoială măsurile antic0vid ale guvernului (video)
– 5 feluri în care vor să te păcălească să iei vaccinul antic0vid
– Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vaccinării. Dar o să fie o minciună (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

16 gânduri despre „Bill Gates despre nevoia reducerii populației (2010). Una din metodele discutate – vaccinurile (video)

  1. 1. Bill Gates nu vorbește aici despre scăderea populației cu 10-15%, ci despre scăderea ritmului de creștere. Nu e deci tanc, e bicicletă. Și nu e un plan malefic, este ceva benefic pentru sănătatea planetei. Fragmentul provine dintr-un discurs TED: https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript și, dacă îl asculți în întregime, nu mai vezi un diavol, ci doar un filantrop. Asta dacă vrei să asculți lucrurile în context. Cine caută confirmări pentru temerile sale, va găsi previziuni apocaliptice și în boabele de fasole.
    2. Să zicem însă, prin absurd, că Bill Gates este Antihristul și una zice, alta face… După niciun model economic nici el, nici ceilalți miliardari ai lumii „capi ai conspirației” (Rockefeller, Soros etc.) nu ar avea de câștigat (bani!) în urma scăderii populației. De fapt, modelele economice (pe care le cunosc, cu siguranță!) arată că ei își vor mai putea crește afacerile și miliardele din conturi doar în condițiile creșterii populației și sporirii nivelului lor de trai. Asta încearcă Bill Gates să facă în Africa prin vaccinuri și „acte filantropice”: să-și asigure o piață de desfacere pe viitor, salvând oamenii și transformându-i în clienți.
    3. Bill Gates nu e Dumnezeu. Această afirmație este șocantă pentru cei care s-au obișnuit să vadă în el un reptilian, care își întinde tentaculele peste planetă, dar adevărul este că a dat de multe ori cu mucii în fasole, anticipând greșit lucrurile. Prin anii 80, a zis că oamenii nu vor avea niciodată nevoie de un calculator cu o memorie mai mare de 16 MB (sic!), iar când toată lumea investea în dezvoltarea internetului, el a conchis că tehnologia nu va avea succes și a mizat pe dezvoltarea calculatoarelor personale. Sunt convins că și acum (ca toți futurologii, de altfel) va da chix în previziunile sale, pentru că evoluția planetei depinde de un număr imens de factori, pe care nici cel mai genial (sau mai malefic) om nu e capabil să-i descifreze.
    P. S.: Domnule Mioc, aveți tot dreptul (ba chiar obligația) să fiți sceptic. Fiindcă orice „adevăr” trebuie să-și aibă contestatarii săi. Dar în loc ca blogul dumneavoastră să fie o platformă pentru oameni raționali, care sunt sceptici cu privire la măsurile tip lockdown sau politica de implementare a vaccinurilor, de exemplu, a devenit un talcioc care pune pe tarabă „de toate” (și unele idei pertinente împotriva necesității lockdownului, dar și cucuri din astea conspiraționiste, care aruncă totul în derizoriu). Cu regret spun asta.

    1. Dumneavoastră sînteți cel care folosiți despre Bill Gates expresii precum „reptilian”, „antihrist”, „Dumnezeu”. În articolul pe care-l comentați se folosesc despre Gates expresiile „minte luminată”, filantrop și multimiliardar. Observ că simpla prezentare a unei filmări reale cu Bill Gates și cu alții (Rockefeller) îmi atrage eticheta de conspiraționist.
      Pe de altă parte aveți o înțelegere limitată a motivațiilor posibile ale acțiunilor oamenilor, dacă credeți că la cineva ca Gates cîștigarea de bani ar fi singura motivație posibilă. Iar dacă vorbim de transformarea unui mare număr de oameni în clienți, eu observ că sub pretextul pandemiei industria farmaceutică exact asta a izbutit. Se cheltuie miliarde acum cu vaccinarea, se fac planuri pentru programe de vaccinare permanente (deja se spune că imunitatea dată de vaccin nu durează decît 6 luni). Din prima zi cînd a început vaccinarea anticovid în România am numit-o „schemă de jefuire a banilor contribuabililor”. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/30/miting-pentru-libertate-timisoara-27-decembrie-2020-abia-a-aparut-acest-vaccin-si-s-a-anuntat-ca-a-aparut-o-noua-tulpina-de-covid-au-pretext-sa-spuna-daca-vaccinul-este-ineficient-ca-e-ineficien/
      Mulți profită de asta, nu e vorba doar de Bill Gates. https://www.msn.com/en-us/money/companies/new-vaccine-billionaires-gain-wealth-as-moderna-and-biontech-shares-soar/ar-BB1bMQxA

      1. Filmarea cu Bill Gates nu este „reală”. Ci o manipulare grosolană. Pentru că este doar un fragment, scos din context, interpretat exact invers decât sensul său real și pus în paralel cu citate aparținând altor persoane (din ani și contexte diferite), pentru a susține ideea că ar exista o „preocupare” pentru reducerea populației lumii. Apropo, prințul consort Phillip era un clovn, recunoscut pentru umorul său controversat: unui copil de 13 ani i-a zis odată că e prea gras să se facă astronaut; i-a avertizat pe studenții englezi din China că vor rămâne cu ochii oblici dacă mai rămân mult pe-acolo; l-a întrebat pe președintele Nigeriei, care era îmbrăcat într-un port tradițional, dacă s-a pregătit de culcare. Și multe altele. A-l invoca pe Phillip ca „dovadă” susținătoare a existenței unor preocupări pentru depopularea planetei este, în cel mai bun caz, o glumă.
        Înțelegerea mea despre motivațiile unor oameni ca Gates o fi limitată, dar eu am explicat măcar de ce aceștia nu au niciun interes să depopuleze planeta, dimpotrivă. Pe când dumneavoastră, domnule Mioc, nu. Ați mutat porțile discuției spre big pharma și v-ați autocitat.

      2. Și încă un aspect (cel mai important!). Dacă sunteți de bună credință și nu conspiraționist, atunci trebuie să luați în calcul și informațiile care nu vă susțin teoria. Spre exemplu, faptul că statisticile arată o mortalitate mult mai ridicată în toate țările în anul 2020 sau ca Israel și Marea Britanie au relaxat enorm măsurile (mult mai dure decât ale noastre) tocmai pentru că au vaccinat masiv! Interesele big pharma există, într-adevăr, și politica mondială de vaccinare e controversată (spre exemplu, faptul că producătorii de vaccinuri au fost exceptați de la legislația antimalpraxis), dar asta nu înseamnă că vaccinul nu funcționează. Sau că boala nu există. O conspirație în care sute de mii de medici din întreaga lume se joacă de-a ATI-ul este imposibil de orchestrat. Chiar și cu alde Bill Gates la butoane.

      3. Acolo unde dumneavoastră vedeți informații care nu îmi susțin teoria, eu văd informații care mi-o susțin. De pildă, încă din martie 2020 (cînd toată povestea cu covidul era la început) am publicat interviul cu Sucharit Bhakdi care spunea: „Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus”.
        https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/27/dr-sucharit-bhakdi-germania-despre-isteria-coronavirusului-masurile-sint-absurde-si-primejdioase-concetatenii-nostri-batrini-au-tot-dreptul-sa-fie-facute-eforturi-pentru-prelungirea-vietii-lor-c/
        Apoi, la începutul lui aprilie 2020, am lansat petiția „Opriți isteria covid-19! Anulați de îndată starea de urgență!” (văd că a ajuns acum la 1442 semnături) care începea cu cuvintele: „Isteria COVID-19 provoacă efecte mai rele decît însuși virusul. Măsurile guvernanților sînt de-a dreptul criminale! Oameni cu alte boli decît COVID-19 mor fiindcă nu mai primesc îngrijiri medicale datorită faptului că toate resursele sînt dirijate pentru combaterea covid-19, dar și datorită scăderii generale a resurselor care va veni prin criza economică. Cancerul, diabetul și alte boli fac de sute de ori mai mulți morți decît covid-19. Nu mai sînt fonduri pentru investigații tip tomograf sau RMN și ca urmare mulți oameni vor muri fiindcă nu-și fac investigațiile astea care le-ar descoperi diferite boli. Mai mulți decît cei salvați de moarte prin covid-19”.
        https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/08/petitie-on-line-opriti-isteria-covid-19-anulati-de-indata-starea-de-urgenta/
        Deci atunci cînd dumneavoastră vorbiți despre o mortalitate mai ridicată în 2020, eu văd aici o strălucită confirmare a celor exprimate pe acest blog chiar de la începutul perioadei cînd m-am ocupat pe acest blog de problema covid. Mai ales că acestă creștere a mortalității a apărut DUPĂ ce măsurile anticoronavirus au fost luate. În perioada ianuarie-martie 2020 nici măcar în Italia, țara care a raportat prima probleme grave cu covidul, mortalitatea nu a înregistrat creșteri semnificative față de anul 2019. Măsurile anticoronavirus au efect mortal care crește exponențial în timp. O izolare socială de 2 săptămîni probabil n-ar fi fost gravă (ci doar ineficientă), dar cînd se lungește cu lunile și anii deja efectele se simt și la rata mortalității.
        Iar folosirea numărului mare de morți ca argument pentru justificarea restricțiilor este manipularea cu numărul 4 la care mă refeream în interviul pe care l-am dat pentru „Ziua de Vest” în aprilie 2020: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/08/petitie-on-line-opriti-isteria-covid-19-anulati-de-indata-starea-de-urgenta/
        Sutele de mii de medici de care vorbiți nu susțin isteria ci, marea lor majoritate, tac. Ar risca să-și piardă locul de muncă și poate chiar dreptul de a profesa dacă ar vorbi împotriva liniei oficiale, și în mod sigur ar risca să rămînă fără sponsorizări de la industria farmaceutică, care a corupt lumea medicală și face și în România sponsorizări cu zecile de mii.
        https://mariusmioc.wordpress.com/2021/02/05/sponsorizarile-din-2019-in-sistemul-medical-romanesc-6539-sponsorizari-declarate-de-beneficiari-si-59173-declarate-de-sponsori/
        Industria farmaceutică, dînd zeci de mii de sponsorizări, nu e de mirare că găsește medici care să-i susțină interesele. Iar cei care vorbesc împotriva liniei oficiale sînt amenințați pe față cu anchete disciplinare de către Colegiul Medicilor, condus de Radu Coriu: „În cazul acelor medici care nu respectă normele medicale larg acceptate de comunitatea ştiinţifică medicală şi afectează, prin declaraţiile lor, sănătatea publică, prin instigare la încălcarea lor, vor fi identificaţi şi cercetaţi în cadrul comisiilor de disciplină ale CMR, putându-se ajunge până la ridicarea dreptului de a profesa”
        https://www.agerpres.ro/comunicate/2021/04/02/comunicat-de-presa-colegiul-medicilor-din-romania–690219
        Radu Coriu fiind un abonat la contracte cu industria farmaceutică. https://www.activenews.ro/stiri/Cati-bani-a-primit-presedintele-Colegiului-Medicilor-de-la-Big-Pharma-inclusiv-producatori-de-vaccinuri-Covid.-De-ce-doctorul-Daniel-Coriu-autor-de-stiri-false-nu-i-poate-judeca-pe-cei-peste-70-de-medici-care-au-facut-Apelul-contra-Dictaturii-Covid-166144
        Faptul că nu se îngăduie o dezbatere onestă cu privire la măsurile anticovid nici în interiorul lumii medicale, ci se merge pe intimidare și băgarea pumnului în gură, ar trebui să vă indigneze.
        Părerea mea am spus-o demult: Adevărații medici-eroi sînt cei care și-au dat demisia la începutul pandemiei https://mariusmioc.wordpress.com/2020/09/09/adevaratii-medici-eroi-sint-cei-care-si-au-dat-demisia-la-inceputul-pandemiei-video/
        Și totuși, consensul din lumea medicală nu e chiar așa cum îl prezintă mass media. Sînt zeci de mii de medici în lume care au protestat împotriva măsurilor demente anticovid ale guvernelor https://gbdeclaration.org/view-signatures/

    2. Ce spuneți acum este cu totul altceva decât „Bill Gates vrea să reducă populația planetei”. Sunt îndoieli necesare, pentru că măsurile tip lockdown par a fi, într-adevăr, ineficiente. Sunt însă aceste măsuri și criminale, adică adevăratele responsabile de decesele în exces? Hmm. Aproape că aș fi crezut, dacă în Suedia, unde nu a existat lockdown, nu s-ar fi înregistrat în două luni diferite un număr mare de morți în exces. Să ne amintim și de odele de pe Facebook la adresa lui Putin, lansate de propaganda rusă și preluate de „proștii utili” și de postacii de la noi, care lăudau Rusia acum un an că la ei nu se introduce carantină. Rezultatul: după vreo două luni, a fost un măcel pe care nici cenzura lor nu l-a mai putut acoperi. Și mai sunt exemple de țări care nu au avut lockdown și s-a încheiat tragic. Brazilia, îmi vine acum în minte. Deci rămâne să dovediți o acuzație atât de gravă că, de fapt, cauza deceselor este carantina, și nu virusul. Lockdownul își are contribuția lui, dar de aici și până la a fi principala cauză, e cale lungă.
      Chestiunea e clară, după umila mea părere, și am s-o rezum simplu, ca să nu transformăm comentariile astea într-un schimb interminabil:1
      1. Pandemia există. Virusul face ravagii. Doar că ravagiile se înregistrează în rândul populației foarte bătrâne și bolnave. Din păcate, niciun politician nu își asumă riscul unor decese în exces cu scopul atingerii imunității de turmă. Este o mentalitate progresistă, occidentală. M-a amuzat acum vreun an un comentariu de la un podcast australian. Spunea moderatorul: „Este regretabil că oameni care au supraviețuit celui de-al doilea război mondial, care au scăpat de la Auschwitz mor acum de covid”. :)) Deci ca să salveze oameni de 90 și ceva de ani, trebuie să sufere toată lumea. E o mentalitate pe care noi n-o înțelegem (din cauza daunelor psihologice, economice etc.), dar este logică pentru Occidentul care nu are problemele noastre.
      2. Măsurile tip lockdown sunt eficiente în faza inițială, când virusul poate fi controlat. Odată răspândit pe scară largă, testarea și închiderea în casă sunt inutile și ridicole. Dar aproape toate țările au fost seduse de măsurile dicatoriale ale Chinei, care a sudat ușile oamenilor, și apoi n-au mai putut da înapoi.
      3. Am lucrat vreo câteva luni pentru o firmă care organiza conferințe internaționale pentru medici plătite de big pharma și am avut ocazia să văd statisticile cu sponsorizările de miliarde de dolari. Da, sunt sume imense! Și medicii se bucură că mai merg și ei în Dubai, mai motănesc câte o colegă și așa mai departe. Însă chiar și acest domeniu are regulile sale (de exemplu, pentru ca aceste conferințe să nu devină un sejur de lux, ci să își respecte scopurile profesionale, Pfizerul sponsoriza la noi în țară cazări la hoteluri de maximum 3 stele). Și nu toți medicii și-ar vinde conștiința pentru „o lingură de ciorbă”. Poate n-ați avut ocazia sau curiozitatea să vorbiți cu un medic de ATI. Eu, da. Nu se prostituează nimeni pentru că a fost la o conferință în străinătate. În cel mai rău caz, o să vă prescrie Aspirin C de la Bayer, și nu aspirină românească. Căci acesta este scopul sponsorizărilor. Nicidecum cârdășia într-o conspirație universală.

      1. Repet ce am răspuns și în altă parte la un comentariu al dv.: E dezinformare că Brazilia n-a avut restricții. Fiind stat federal, președintele Bolsanaro are putere redusă. La un moment dat, un judecător brazilian i-a poruncit și lui să poarte mască în public (iunie 2020). https://edition.cnn.com/2020/06/23/americas/brazil-bolsonaro-coronavirus-mask-intl/index.html
        Iar în domeniul medical, pe lîngă zăhărelul sponsorizărilor, dar și avansărilor în sstemul de stat (unde ca să poți avansa acum trebuie să fii adept al religiei covid), se folosește și intimidarea împotriva medicilor eretici. Majoritatea nu vor să aibe probleme. Aplică protocoalele și tac. Cei care mai vorbesc sînt fie pensionari (cum e Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor), fie au cabinete particulare.

      2. Legat de folosirea vaccinurilor pentru reducerea populației, să amintesc că au fost scandaluri de acest fel. În Kenya de pildă multe fete au fost sterilizate prin vaccinare antitetanos. https://vaccineimpact.com/2018/mass-sterilization-of-millions-of-african-girls-through-tetanus-vaccine-scandal-broadens-as-kenyan-laboratory-attacked/
        Tribunalul de la Nurnberg, după al doilea război mondial, a stabilit că aplicarea de tratament medical fără aprobarea pacientului e crimă împotriva umanității. Acordul pacientului e prevăzut și în legile românești și în convenția de la Oviedo. Acum se caută forțarea populației să accepte vaccinarea, prin metode incorecte (inclusiv amenințări; premierul Cîțu a numit „teroriști” pe vaccinosceptic), arătate și într-un articol tălmăcit pe acest blog: https://mariusmioc.wordpress.com/2021/03/15/5-feluri-in-care-vor-sa-te-pacaleasca-sa-iei-vaccinul-antic0vid/

    3. Esti un dobitoc care manipulezi prin termeni! Gates a facut intotdeauna ceea ce a spus, inclusiv in Africa. Pe el nu-l intereseaza cum scade populatia, ci sa scada indiferent de consecinte. BOULE!

  2. @ bogdanghiurco. De acord cu tot ce spuneti.
    Si pentru mine e de neinteles cum cineva ca dl. Mioc, pentru care am un respect absolut ca bloger pe tema Revolutiei, poate cadea atat de adanc in capcana conspirationistilor.

    1. În toate companiile există o preocupare permanentă de a ocluda informațiile care ae provoca refuzul produsului de către un potențial client și a exagera beneficiile pe care le aduce. Ca să vezi doar un exemplu în anii 90 Photoshop funcționa fără conexiune la internet; astăzi același program refuză să funcționeze fără conexiune le internet, deși eu nu vreau să folosesc nici una din facilitățile care necesită conexiune la vreo rețea.

      Nu e capcană; în mod istoric Bill Gates și-a dedicat timpul său pentru a manipula oameni și a injecta dependință în viața lor. Dacă vrei sa vezi ce caracter are acest om, caută e-mail-urile din procesul antitrust din anii ’90-2000, să vezi cum discutau metode de a elimina competiția de pe piața browserelor. Uită-te și ce atitudine de escroc are în timpul procesului; cum se preface că nu înțelege întrebări elementare. Crezi că s-a schimbat ceva de atunci ? Doar în rău; hrănindu-și complexul de Dumnezeu.

      Oare de ce în urmă cu câțiva ani s-a dus prin sate din India și Africa să convingă sătenii să facă vaccine produse de companiile la care e acționar ? De ce nu s-a dus în orașe, unde există cu adevărat aglomerație de oameni? Eu suspectez că voia să testeze pe ei niște substanțe noi, și că cei din satele respective nu aveau suficientă informație ca să îl refuze, să pună la îndoială ceea ce li se prezintă. O atitudine care în valoarile mele este de escroc.

      Ia spre exemplu Free Software, pornit tot prin anii 80 (86). Un sistem ieftin, care poate fi studiat, care funcționează foarte bine pentru foarte mulți oameni, iar ceea ce s-a plătit nu mai este plătit din nou (firmele fiind cele care au plătit persoane să contribuie la el, iar astăzi mulți plătesc doar prețul energiei și utilizării rețelei). Mulți nici nu știu că există, desigur Microsoft și Gates au fost preocupați tot timpul să utilizeze guvernul pentru a forța produsele lor. Cei care îți vor binele, în schimb (Free software foundation, Electronic frontier foundation s.a.m.d.) nu au căutat niciodată să te forțeze să le folosești produsele.

  3. „discurs TEDx”-platforme marxiste.
    Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș, numit de doar cinci săptămâni consilier onorific în Ministerul Sănătății, și-a dat demisia. Spune că a avut o experiență amară și s-a simțit inutil.
    TEDx 2012, vezi daca-ti place!

  4. omu (razvan chereches) se intitula „profu de sanatate publica”!!!!!
    (e de fapt un parlitzeanu care vrea sa „schimbe lumea”-cu ce drept,a??????)
    -maxtor a trecut de etapa „invatamantului obligatoriu”:canceru si buba neagra pa capu lu profu!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.