Generalul Constantin Olteanu despre turiştii sovietici din decembrie 1989

Actualizare 1 mai 2018: A murit Constantin Olteanu. Lincul către interviul său nu mai funcționa și a fost înlocuit cu copie de pe saitul webarchive de arhivare a internetului.

Într-un interviu acordat maiorului Dan Giju din presa militară (linc), generalul Constantin Olteanu, fost ministru al apărării naţionale (1980-1985), care în 1989 făcea parte din C.P.Ex. al CC al PCR (în această calitate a aprobat reprimarea revoluţiei, motiv pentru care a fost condamnat la închisoare, dar apoi graţiat de Ion Iliescu), pomeneşte în treacăt despre problema turiştilor sovietici despre care se spune că invadaseră România în decembrie 1989. La întrebarea ziaristului militar: „Eu speram să comentăm cîte ceva despre ceea ce presa a comentat la un moment dat în legătură cu ceea ce se întîmpla dincolo de Prut, cu trupe sovietice aflate în aşteptare, gata să intervină la un ordin sau la o anumită chemare… Chiar am văzut la TV cînd cineva din rîndul aşa-zişilor revoluţionari le-a solicitat intervenţia”, Constantin Olteanu răspunde:

„Să ne lămurim! Eu l-am mai auzit pe Niculescu Mizil la televizor, într-o seară, cum că se vedeau tancurile dincolo de Prut, aceasta în 1968. Păi, tancurile pot să se vadă, ce treabă avem noi dacă sînt în grădina lui şi nu le vedem decît uitîndu-ne peste gard. Nici o problemă, făcea demonstraţie de forţă, adică presiuni. Provoca. Aşa o fi fost şi acum, dar eu nu ştiu. Nu s-a discutat acest aspect. Doar Maria Ghiţulică, prim-secretarul – femeie fiind şi, confruntîndu-se cu astfel de probleme inedite, devenise complexată -, văzînd că există o cerere pentru un număr de 40 de turişti sovietici, care mai veniseră la rude în fiecare an, de Crăciun, m-a întrebat dacă să le dea drumul. „Da, doamnă, daţi-le drumul”, i-am zis. Nu am închis graniţele, pentru că nu a dat nimeni nici un ordin”.

Aşadar, în judeţul Iaşi, nu a existat o problemă a unei invazii a turiştilor sovietici, ci doar a „40 de turişti sovietici care mai veniseră la rude în fiecare an, de Crăciun”. Constantin Olteanu, care a fost trimis la Iaşi avînd printre altele misiunea precisă „să discutăm cu factorii de conducere ai judeţelor respective şi măsurile indicate de Ceauşescu la teleconferinţa din seara zilei de 17 decembrie, pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice”, nu a avut cunoştiinţă de vreo problemă legată de turiştii sovietici. Nici de provocări militare sovietice n-a cunoscut, a auzit despre ele abia după revoluţie, de la TV.

O persoană cu funcţia lui Constantin Olteanu, trimis la Iaşi cu misiunea precisă de a se ocupa de măsurile de reprimare a revoluţiei dispuse la şedinţa C.P.Ex. din 17 decembrie 1989 (fiindcă, pînă la fuga lui Ceauşescu, la Iaşi n-au existat manifestaţii stradale, nu a fost necesară o reprimarea brutală; după fuga lui Ceauşescu reprimarea nu s-a mai putut face), de bună seamă a fost informat de toate lucrurile relevante care aveau legătură cu misiunea sa. Dacă n-a ştiut nimic despre „invazia” de turişti sovietici, şi nici n-a aflat în acea perioadă nimic pe acest subiect, rămîne o singură explicaţie: invazia aceea nu a existat. Abia după revoluţie a început campania propagandistică avînd ca temă „turiştii sovietici care au acţionat în revoluţia română”, şi abia după revoluţie, de la TV, a auzit şi Constantin Olteanu despre asta (de la fostul său coleg de C.P.Ex. şi de boxă a acuzaţiilor Paul Niculescu Mizil, declarat „opozant al clanului Ceauşescu” de presa română postrevoluţionară).

Mai citeşte: Ruşii şi revoluţia română – două păreri opuse: Ion Raţiu şi Virgil Măgureanu

21 de gânduri despre „Generalul Constantin Olteanu despre turiştii sovietici din decembrie 1989

 1. „Da, pe 31 decembrie ne-au adus cu doua autoturisme de teren si o escorta serioasa la Centrul de Instructie al Trupelor de Geniu, pe Soseaua Oltenitei, unitate transformata ad-hoc in inchisoare, respectiv cu gratii la usi si garda asigurata de Regimentul 2 Mecanizat. L-au adus si pe Dascalescu intr-o celula vizavi, apoi l-au depus si pe generalul Vlad. Si Dascalescu, interesant, in noaptea de Anul Nou m-a intrebat printre gratii: „Stii ceva cu Transilvania, au luat-o ungurii?” „Nu stiu nimic, si nu cred ca se poate intampla asa ceva”, i-am raspuns. El avea in vedere niste lucruri mai rele. Avea mai multe nedumeriri el, printre care si aceea ca de ce m-a pus Ceausescu pe mine ministru al Apararii daca nu aveam studii la Moscova…”

  Ca sa vezi ce personaj „capabil” si „vizionar” era tov. Dascalescu. Incompetenti si analfabeti politruci….

 2. APEL LA RECUNOSTINTA!
  La 20 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, România este perceputa ca una dintre cele mai corupte ţări din UE, incapabilă să acceseze şi să gestioneze fondurile europene, incapabilă să îşi creeze si sa-si intretina propria infrastructura, incapabilă să îşi educe proprii cetăţeni si incapabilă să asigure sănătatea, accesul la justitie şi sa asigure securitatea propriilor cetateni. Romania este tara in care se moare in spitale sau in ambulante pentru ca nu sunt medicamente, medici, curatenie si omenie. Este ţara în care promisiunile nu se respecta, iar tupeul înlocuieşte legea sau comportamentul civilizat
  România in care traim nu a fost capabilă, ca stat, să îşi promoveze propria elită respectată şi urmată în exemplul ei de cetăţenii ţării, si să se impună restului lumii prin acţiuni coerente, concrete, şi corect argumentate. A reusit sa isi creeze, in schimb, o droaie de politicieni care s-au infiltrat in economie si administratie, o asa-zisa clasa politică dominată de persoane care provin din fosta securitate, din fostul PCR, sau din fosta nomenklatură politico-economică, si care in mare parte, se regaseste in top100, de milionari ai Romaniei!
  Anul acesta comemoram doua decenii de la sangeroasa zi de 21 Decembrie 1989,cand Ceausescu,inca spera ca Bucurestiul va condamna revolta de la Timisoara. Atunci langa hotelul Intercontinental,fortele represive ale regimului comunist, executand ordinele primite,au deschis focul fara mila, impotriva a sute de romani.In noaptea de 21 spre 22 decembrie, la baricada s-au dat lupte grele,Piata Universitatii devenind ulterior simbol al’’anticomunismului’’. Macelul ordonat a insemnat 51 de morti,598 de raniti si mutilati si peste 900 de oameni arestati si batuti cu bestialitate. Cinism, manipulare, haos dirijat , diversiune,confruntarea structurilor care-şi disputau puterea, avand ca rezultat sacrificarea multor oameni nevinovaţi? Inca nu stim nici acum.
  Cercetarile,anchetele,precum si dosarul nr.97/P/1990(Dosarul Revolutiei), au fost tergiversate si muşamalizate in aceste doua decenii . In toti acesti ani irositi, ne-am jucat de-a justitia,am simulat democratia,populatia a saracit, iar peste 2,5 milioane de romani muncesc printre straini.
  Fraudele, presiunile şi diversiunile efectuate de reprezentanţii de vârf ai statului român, ai Parchetului si Justitiei, aruncă o pată asupra credibilităţii României ca stat de drept. Am pus la dispoziţia Parchetului militar, de-a lungul anilor, probele,declaratii personale şi date, necesare procesului juridic. Am adus la cunoştinţa opiniei publice, sistematic, prin canalele media la care am avut acces, elementele acestui dosar, informaţii relevante cu privire la cei care se fac vinovaţi. Toate aceste demersuri,precum si apelurile noastre catre toate nivelele de autoritate si decizie ale Statului,au ramas fara raspuns si efect juridic.
  In Decembrie 1989 am iesit in strada strigand : ‘’ Alegeri libere ‘’, ‘’Jos comunismul’’, ‘’Timisoara ’’,’’Noi suntem poporul,jos cu dictatorul’’ !
  Astazi, cum suntem priviti ?
  Nimeni nu intreaba de legea care confera drepturi fostilor luptatori anticomunisti !
  Nimeni nu vorbeste de rau, legea care confera drepturi fostilor detinuti politici !
  Nimeni nu contesta legea care confera drepturi pentru veteranii de razboi !
  Dar pe NOI,cei din Decembrie ‘89,va rugam sa nu ne incadrati in randul autorilor loviturii de stat !
  Noi, am dat atunci in Decembrie, o lovitura mortala, celei mai odioase diktaturi, unui sistem criminal, acceptat de parintii, si bunicii nostri !
  Am iesit de Craciun,sa ne luam ratia de libertate !
  Asociatia Jilava’89,Raniti si Retinuti
  Presedinte Costel GADINA
  COPIAT DIN PRESA CENTRALA-SE POATE SI ASA

  1. cititi pe ~google~ la apelarea ~gadina constantin sau ~asociatia jilava 89~ cum s-a conformat semnatarul la ceea ce a spus mai sus. Vorba lui Caragiale, ~curat murdar domnilor~ !

 3. De pe internet am copiat anuntul sugestiv : Cu toată campania din presă, d-l. De mai sus, face diligențele de rigoare sa închirieze spatiul proprietate din str. Academiei 39-41, sc. III, ap.6 – bis, a dat anunturi in presa, pentru a se muta in blocul roz, C. Grivitei 60, vizavi de baia Grivita, S+P+1, bloc luat pe Partid , PSD sector 7 Bucuresti (sic!), trecut pe Asociatie apoi pe SRL cu acelasi nume, unde este singur asociat si cumparare mai apoi pe persoana fizica, adica el, spatiu de peste 1.000 mp.Pentru acesta spatiu uriaș plateste o suma simbolica, de 100-150 euro, de pe spatiu din Academiei va lua 1000 euro, 850 euro castig. oricum este al treilea spatiu ca revolutionar si mai are alte doua spatii, avizate de prim. bucuresti. totul se gaseste pe internet la accesare ~Gadina Constantin~ si As.Jilava ~89-R.-R., nu doreste sa piarda nici un leu.
  In atasament, in cererea pentru obtinerea celui de-al 5-lea spatiu, ca revolutionar de la pri.Bucuresti,d-l Gadina spune :
  > ..2. Gadina Constantin – pozitia 67 – contestatie justificata. O.R. nr. 45/1994, a detinut spatiul cu alta destinatie în Bd. Dorobanti nr. 56, sector 1- revendicat si restituit fostului proprietar (sic !) DAR SPATIU L-A RESTITUIT EFECTIV DUPA 18.01.2010, deci dupa 15 ANI .

 4. Garda Revolutiei Romane da in vileag afacerea certificatelor
  In vreme ce revolutionarii isi continua greva foamei in fata Guvernului, fondatorul Garzii Revolutiei Romane (GRR), infiintata pe 5.01.1993, Stefan Dumitru Preda, sustine ca statul a scapat din mana controlul asupra certificatelor de revolutionar. „Nu am avut sediu niciodata, deoarece suntem singura organizatie de revolutionari din Romania care nu a fost de acord sa se alieze cu vreo asociatie sau partid, pe motiv ca majoritatea au, printre revolutionari, si falsificatori care si-au insusit averi uriase si importante sume de bani”, a spus presedintele GRR. El a oferit ca exemplu Liga Nationala a Luptatorilor din Decembrie 1989, condusa inainte de Adrian Staicu, plecat in S.U.A. in 1994, cu aproximativ 100.000 de dolari, proveniti din vanzarea unor certificate de revolutionar. „Un alt motiv pentru care nu am primit spatiu este acela ca, in 1994, am descoperit in imobilul din Calea Victoriei 133-135, 40.000 de certificate false de revolutionar, in alb. Din ele au fost furate cam 1.000 de bucati. Cei care au cumparat aceste certificate furate au beneficiat de 10.000 de metri patrati de teren, spatii comerciale, case, circulatie gratuita pe transportul in comun”, a precizat presedintele Garzii Revolutiei Romane.

  1. Dacă aveţi dovezi despre cele relatate vă recomand să vă adresaţi parchetului, nu să scrieţi pe internet sub pseudonim.
   Prin Legea 341/2004 se reverifică toate certificatele, deci cine şi-a cumpărat în 1994 certificat în alb şi nu are dovezi că a participat la revoluţie riscă să rămînă acum fără certificat. Ăsta a fost şi unul din scopurile apariţiei Legii 341/2004.

 5. Vorbiti in gol toti, caracatita este vigilenta si in acelasi timp nesintita. Vigilenta ptr. ca certificatele sunt impartite la toate nivelele, chiar in structurile executivului si legislativului, fiind multi profitori de terenuri, spatii si reduceri,scutiri de taxe si impozite. Nesintita ptr. ca posesorii de certificate se apara intre ei prin sentimental de gasca avand interese comune. La cele de mai sus se adauga sentimentele noastre de sila si de frice. Sila pentru ca ne-am saturat de comportamentul lor de haita de latria, iar frica, cand mai aflam cine sunt (la varf) posesorii de certificate de revolutionar. Oricum cota de aproximativ 2 % din PIB, consumata de acestia este mult mai mare decat cota ce se vrea obtinuta de ministerul de finate din reasezarea alocatiilor pentru copii, etc.. Vorba cunoscuta : SINGURA SOLUTIE, INC-O ….. .

 6. Fum in ochi … Prostii si minciuni iata cum clasific acest articol. sant ani de zile de cand incerc sa dau vedere chiorilor . Sant 19 ani de zile de cand borfasi , milogi si imbecili au putut intra in posesia unor certificate de revulutionar ‘ iliesciane ‘ . nesimtiti si ne educati , bagabonti de cartier si smecheri de mahala , toti in grup , in gasca ( ca sa fiu mai aproapèe de jargonul acestora ) au construit cea mai mare inselatorie ce s-a produs in romania post ceausista ( nu pot spune post comunista pentru ca inca mai avem comunismul in sange si-n mentalitate ) nenorocitul care a distrus aceasta tara , candva mandra si respectata se numeste Iliescu . El ar fi trebuit sa fie pus alaturi de Chitac . el a cultivat si hranit hotia si coruptia . el a distrus tara dar tot el a fost ales de voi .. va meritati soarta, masa amorfa de manevra
  Nu stiti nimic de cea ce s-a intamplat in acele zile . Totul v-a fost povestit de catre artistii falsului in frunte cu dobitocii si imbecili ce se perindau in fata camerelor de luat vederi ale TVR-ului in acele zile, ale unei televiziuni partase la lovitura de stat , a unei televiziuni vinovate de fals si ascunderea de probe adevarate pe care le detine . Totul a fost filmat in acele zile in comitetul central … Unde sant filmarile ? Cine le ascunde si de cine ? Cine comanda televiziunea romana si interzice publicarea acestor dovezi ? Vorbiti de ‘ certificate de revolutionar ‘ ? Nici nu stiti cum arata acelea si ma refer la cele adevarate . Nu stiti nici macar cine le-a facut si cum au fost facute … Nu stiti nimic dar ati acceptat umilinta de a asista la premierea deficientilor . Acum platiti prostia voastra a acestei armate de hoti si vagabonzi ( apropo, cunosc unul pe care l-ati votat si care se proclama ‘ vagabond de ferentari ‘ ). Sa nu mai vorbium de mama unui lider politic , devenita erou national cu medalie de onoare …si de ce ? Pentru ca a cazut din autobuz si si-a fracturat piciorul … Daca stiti atunci sa va fie rusine ca ati acceptat aceasta farsa … Incetati cu plansul , este timp inca sa gasiti doi sau trei dobitoci cu care sa demonstrati ca ati fost acolo ( une ? nu conteaza ) si hop veti intra in posesul acelui mult ravnit certificat de revolutionar .. Numarul prezentat in acest articol este fals . vizitati portalul revolutiei si veti avea urata surpriza sa numarati cel putin 200 000 de mii de mandri revolutionari . ma intreb ; oare am participat la al treilea razboi mondial ( vazind numarul imens de morti si raniti ) si eu am fost orb ? Nu stiti nimic de revolutie , nu stiti nimic de adevaratele aderintele de revolutionar ( caci asa se numeau cele adevarate si pe care Iliescu , complice in crima impotriva poporului roman , a incercat sa le inlocuiasca cu altele , noi si foarte frumos desenate , pentru a elimina probele vinovatiei lui si a celor ce il inconjurau .) Ani de zile smecherii s-au privatizat pe ascuns si comform unei legi a privatizarii definitivata inca din 1989 decembrie . ani de zile v-au mintit si pacalit cu o specie de ‘ custodie ‘ in timp ce ei , borfasii , smecherii din gasca lui Iliescu puneau mainile pe tot ce era mai de valoare …Va meritati soarta … Priviti clasa politica care va conduce ca pe oi ( rad ca prosti si pe fata , fac mistola camp deschis , va mint ca pe fraieri( nu pot spune copii caci ei sant nevinovati ) si continuati sa-i alegeti , sa le aruncat flori in cale si sa va milogiti in fata lor , priviti ce ati ales si pe cine …In locul vostru mi-ar fi si rusine sa deschid gura ….I-mi este mila de acesta tara , si nu de voi ci de copii vostri pe care i-ati aruncat in datorii , in nesiguranta zilei de maine , in panica si singuratate… Va luati de GADINA CONSTANTIN, care luat de val s-a trezit la Jilava, pur si simplu. A devenit REVOLUTIONAR, cunoscut ca REGIZOR DE FILM. A facut si el o regie : A INSELAT OAMENI MICI CU PROMISIUNI, I_A TOCAT DE BANI, A LUAT NENUMARATE SPATII IN BURICUL BUCURESTIULUI, PENTRU EL, FAMILIE, ETC., MULTE TERENURI si le-a vandut direct sau indirect (dreptul litigios).

 7. DE PE UN BLOG: Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ?, AM CITIT LUPTA DINTRE DOI REVOLUTIONARI, CU REVOLTA IN SUFLET, FRATEASCA. AM ELIMINAT PASAJELE CE NU POT FI TRANSCRISE DIN BUN SIMT.
  Am citit de pe Internet –– Noi adevaratii revolutionari, cetatenii ai romaniei cerem guvernului roman sa ne debaraseze de aceasta povara cauzata de acesti profitori asa zisi revolutionari mii si mii de oameni suferinzi dar onesti au fost in strada in 89 dar numai cei ce au dat din coate – profitorii si bisnitarii sunt beneficiarii unor facilitati ce apasa grav pe umerii acestui flamand si napastuit popor .Scapati-ne de acesti impostiori in aceste vremuri tulburi in care numai o scanteie mai lipseste sa nu vedem iarasi o mare revolta a celor care tac si sufera nu vrem sa mai ducem in carca acesti paraziti profitori ticalosiRugam presa sa dezbata continuu aceasta tema cu argumente si inca un referendum nu ar strica pe aceasta tema spinoasa profitoare sa fie eliminati si doar ranitii sau cei ce au disparut in evenimente sa ramana cu recompense.USURATI BUGETUL TARII !
  ……In Germania, cei ce au daramat zidul berlinului au primit avantaje?…..cehoslovacia cu revolutia de catifea?…..ungaria, polonia, bulgaria?…..numai la noi….toala lumea la ciolan si la pomeni!…….. de ce nu dau o lege……de la 1 ianuarie nu se mai plateste nimic…….recunoastere oficiala cu diploma numai buna de pus in rana si aducere aminte la aniversari…….. ca tot spunea un anteforumist…ce-i de la 1848 au primit ceva?……….hai…pa!
  PS…..scuze anticipat adevaratilor revolutionari si urmasilor lor…..
  IN ROMANIA SUNT INREGISTRATI :
  1. Luptatori 21.527 certificate
  2. Retinuti 2.825 certificate
  3. Raniti 761 certificate
  4. Raniti in legatura cu… 330 certificate
  SI NUMAI maximum 5 % sunt cei ce merita cu adevarat AVANTAJELE LEGII – EROII MARTIRI
  25. Daca e criza sa fie pentru toti! ––

  Mare nesimtit mai esti, stimabile pitar sef GADINA CONSTANTIN;
  Ai auzit si tu cite ceva de zidul BERLINULUI, de CEHOSLOVACIA si UNGARIA dar de inteles nu prea ai inteles bine;
  AMERICANII, ENGLEZII si ORTACII lui VLADIMIR PUTIN au darimat zidul BERLINULUI; NEMTII au sarbatorit si au baut berea;
  A murit cumva vre-un om pe acolo;
  A asasinat cumva armata GERMANA proprii cetateni precum slujbasii regimului comunisto-ceausist in ROMANIA?
  Ai auzit cumva cite ceva despre eroii in viata ai neamului ROMANESC ?
  Acestia nu sunt altii decit revolutionarii din DECEMBRIE 1989, remarcati prin fapte deosebite precum si cei care au fost RANITI si retinuti , RANITI , retinuti precum si CEI care si-au PIERDUT VIATA in luptele(deci in cel de-al trei-lea razboi mondial, se subantelege) pentru inlaturarea sistemului totalitar comunist din ROMANIA.
  Vestica recunostinta si intreaga gratitudine !(NUMAI pentru cei morti si cei schiloditi cu gloante comuniste – si urmasii lor-asta da)
  Am fost si suntem unici in EUROPA LIBERA iar revolutia din DECEMBRIE 1989 a fost transmisa in direct !(de cine si de ce oare ?)
  Ce inseamna cifrele vehiculate de tine ? 30000 de persoane raportate la 15000 de localitati din ROMANIA(deci in cel de-al trei-lea razboi mondial, se subantelege),unde comunistii isi exercitau puterea de partid si de stat; deci, in medie doua persoane de localitate.
  Au avut curajul eroic de a iesi cu miinile goale si a se lupta cu niste bestii care au ucis fara scrupule(cine cu cine se luptau ? )
  Aceasta este media–2 de localitate…. eroismul acestor revolutionari este unic. si merita tor respectul si toata recunostinta, precum si toate masurile reparatorii si gratitudinii stabilite prin lege, revolutia din DECEMBRIE 1989 , fiind o situatie exceptionala in istoria natiunii ROMANE( situatie exceptional, nu revolta popular contra dictaturii ?), fapt care nu poate fi asimilat unor acidente de tipul celor-la locul de munca sau in legatura cu serviciul asa cum insinuezi tu.
  Revolutionari; treziti-va cit inca timpul, adevarul si dreptatea sunt de partea voastra !(treziti-va de unde si de ce, impotriva cui, a celor care au iesit acum in strada ca si voi si nu “au reusit sa-si procure certificate, si care platesc pensii grase pentru voi ?)
  Si nu mai faceti planul de afaceri ai piteriei domnului gadrina ctin.-se pare ca mai e si presedinte de asociatie,(urmat de cuvinte ce nu pot fi expuse tip “popo.., lab…,etc..”, ca intre revolutionari, nu ?, crema tarii) – “REVOLUTIONAR – DAN PERJU”

 8. BALACREALA INTRE SEFII DE REVOLUTIONARI PE PORTALURILE REVOLUTIEI :
  Din cauza unuia ca tine , Bambilici, revolutionarii se vor trezi scuipati pe strada. Incearca dle Afri sa te duci la primul miting sindical din Bucuresti, sau de unde esti tu, sa ceri cuvantul ca fost revolutionar si ai sa te convingi ca nu exagerez cu nimic. Sti ce?
  Pentru ca n-ai furat cu ei din patrimoniul UGSR,UTC,PCR.
  Na-am nimic de impartit cu tine, m bine nu incerca pt ca nu stiu daca ai scapa cu viata intr-o asemenea situatie. Din cauza businesului revolutionar cu certificate practicat la PITERIA COSTEL GADINA RANITUL a inceput sa ne urasca lumea. Anul trecut, inca era in faza de dispret, dar de anul acesta a trecut la cea de ura. Si e doar la inceputcriza. Ma mir ca nu sti, ca nu simti cum stau lucrurile pt ca esti acolo, intre oameni. Eu imi dau seama din postarile de pe forumurile ziarelor. Si cei temperati si calculati au devenit dispretuitori si violenti in expresii la adresa revolutionarilor. Si cu cat se va adancii saracia adusa de BUCICUTA,BOMBONEL si cei 40 DIN HAITA PSD, cu atat vom fi urati m mult. Daca vor continua sa faca o afacere din desecretizarea dosarlor Revolutiei, vom ajunge sa ne caute sindicalistii pe acasa, cu bate in maini, ca minerii.( CHIAR ITI ESTE FRICA ? AI TRAS CUMVA IN MASA MUNCITOREASCA) Chiar nu te-ai prins ca onor guv vra sa ne puna popu latia in cap in final? Planul e simplu si va fi ultima faza a diversiunii: decat pe capul nostru, mai bine pe al revolutionarilor. Apoi vor da satisfactie „gloatei” anuland drepturile „nemeritate” ale coruptilor de revolutionari.
  IERI MA INJURAI; ACUM IMI DAI DREPTATE; REVOLUTIONARI; VI SE PREGATESTE CEVA; BOC A SPUS INSA CLAR; AM FOST IN STRADA IN DECEMBRIE 1989!
  Sa fie clar, ma bucur ca s-a mai spart gheata in privinta dosarelor si e ok faptul ca Doru Maries a facut ce a facut pt asta (e baiat destept sau cu baietii destepti), dar citesc presa din Ro si vad cum se contureaza tot m clar marea diversiune a celor de la 0100 si fostii din DSS ). Si nici PCRISTII REBOTEZATI PSD nu stau degeaba. Babornita kaghebista VLADUT NISIPEANU, PENTRU 3 KG CASCAVAL SI CEVA BRINZA DE BURDUF face joc de picioare pe unde poate. In numarul de astazi al ziarului „Azi”, cred ca sti ca e al pesedeilor, sunt doua articole pe prima pagina: „Boc se ocupa de… dosarele Revolutiei”, cu o imagine de la o demonstratie sindicala si „A cincea stea pentru Oprea!”, cu subtitlul „Diversiunea declasificarii” si fotografia ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Unde crezi ca va duce meciul murdar pedele-pesede?
  Nu cumva la spartul oalelor in capul nostru?
  Ce spun de doua saptamini? nu cumva mobilizare si garda sus!!!
  Aici nu pot cumpara presa ro, dar am facut un decupaj pt tine de pe prima pagina de net, de astazi, a ziarului. Daca ti se pare ca exagerez, fb. Continuati sa sustineti afacerea certificatelor si traficantii ei.
  Hai sa nu ne dam loviti:
  Si nastase, si boc stiau ca sunte< 22 de mii cu urmasi,raniti,retinuti,luptatori si participanti….si sunt publicati in m-of din 1991-2002
  Se personalizeaza vechile certificate prin aplicarea foto si cnp. Vrei adevarul; guvernele fac eliberari in esantioane functie de cum suplimenteaza bugetul trimestrial si ordona
  platile. Indiferent de culoare au fost,sunt si ramin curve politice (culoarea lor este uniform variabile functie de directia vintului si pretul de achihitie a gazului metan )
  TREZITI-VA REVOLUTIONARI !
  SUBSCIU IN PRIVINTA ACESTUI GUNOI PITIER ZIS SI GADINA: DE CE PROMOVEAZA DOSARE DE REMARCATI DIN TARA DACA CERE SCOATEREA LUPTATORILOR REMARCATI DIN LEGE ? INTREBATI PARCA CEVA , ZILELE TRECUTE ?

 9. SI CA MINCIUNA SA FIE TOTALA , IA SA VEDEM CE DECLARA D-L. GADINA CONSTANTIN CA DREPTURI OBTINUTE CA SEF DE REVOILTIONARI :
  Drepturi obtinute

  Asa cum apar ele la data de 20 martie 2009, in fisierele publicate pe portalul SSPR-ului, din cadrul Guv. Romaniei :

  Record number 3960
  ID:3960
  Pozitie in lista originala: 1628
  Nume si prenume: GADINA CONSTANTIN
  Numele de familie:
  Prenume:
  Judetul: Ilfov
  Localitatea: VIDRA
  NUMAI ATAT …
  REST NIMIC, spatiu din ACADEMIEI 30-41, Pitzeria (VANDUT DREPTUL LITIGIOS), din C. Dorobanti 56, blocul din C. Grivitei 60, teren in Otopeni, Magurele , etc.., atc..,…, inteleg CA NU SUNT VIZIBILE PENRU A.N.I..

 10. de pe : Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ?, citim 1.)Rusine tovarase GADINA CONSTANTIN daca gandesti asa. In primul rand tu mare revolutionar nu esti ,in schimb esti un gay notoriu care te-a parasit si nevasta-ta Mihaela care te-a prins cand facea-i …. anal cu un tovaras de al tau fost vicepresedinte care intre timp a murit. Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta acum ai tupeu de gay jegos ce esti sa propui sa scoti din lege categoria de ‘Luptatori Remarcati prin Fapte Deosebite’ . Daca pun mana pe tine iti rup gatul ca la porumbei ca si asa abia cantaresti 50 kg. cu tot cu televizor in brate. POPO ai dat de dracu ,de acum incolo daca mai scoti capul din vizuina ta de profitor ce ai fost o sa vezi tu… Tu vorbesti de cei care au profitat de pe urma revolutiei? tu care SPATIUL COMERCIAL AL ASOCIATIEI l-ai transformat in PIZZA-IALIA ? TU CARE AI PROMOVAT OAMENI NUMAI PE BANI? Sa iti fie rusine tovarase GADINA C-TIN.;2.)Imi dai intalnire la POPOGADINA? Dar POPOGADINA cu Asociatia lui familiara cu Sora-sa marea revolutionara care in timpul evenimentelor era pe la TECUCI. Despre asta ce ai de spus ? Ma indoiesc ca nu stiai avand in vedere ca il cunosti pe POPOCOMIOSARUL GADINA Procurator de certificate gen sora-sa GADINA ELENA;3.)Asociatia Jilava 89, si-a facut pizzerie. Si la introdus pe nepotul sau in SSPR Gadina Mihai pentru a-si trece dosarele cu spagi . POPOCOMISARUL GADINA este un apropiat al regimului Iliescu implicit al lui Emil Cutean . P.S. nu ma intalnesc cu gayii ,daca va fi nevoie o sa-i rup capul .– Si ce aflam pe Adevarul on-line : pluriel – 03.May.10-07:11hs : Daca vrei informatii despre Gadina iti dau eu.Mai are vreo 3 proprietati si spatii comerciale.

 11. DEZNODĂMÂNT

  „Pentru ca răul să triumfe, este suficient
  ca oamenii buni să nu facă nimic”
  Edmond Bruke

  Prin decenii ce trecură,
  Pline de trădări şi ură,
  Voi, căutați la crime scuză.
  Când orice faptă vă acuză.
  Vorba ce vă stă pe buză
  Ca şi jarul de sub spuză,
  Nu vă scuză! Vă detestă şi acuză.
  C-ar fi comis un genocid,
  Un mare Dac fu pus la zid
  Şi a căzut cu fruntea sus
  De gloanțele ce l-au răpus,
  Cântând cu multă detașare
  Imnul luptei proletare…
  Glonțul nu i-a luat credința
  Să-i pună-n suflet umilința.
  El, a rămas ca bradul drept,
  Român demn şi înțelept….
  Sfidând hidoasa asistentă
  Şi criminala ei prezentă,
  A privit călăii puși în şir
  Cu ochii unui Dac, Martir!…
  Când vor pricepe „patrioții
  Ce-şi promovează idioții
  Prin parlamente şi guverne –
  Loaze, imbecile şi perene –
  Că Ţara nu-i un „car cu boi”
  Să-i slugărească pe Ciocoi.
  Ei, nu pricep că cei învinși,
  De crude mârșavii atinși
  Îşi pierd bruma de răbdare
  Şi ca un val din larg de mare,
  Spumegând de supărare,
  Vor porni.Sărăcia îi adună
  Ca un bucium care sună
  Să-şi lase plugul în ogor,
  Să pună mâna pe topor,
  Pe țapină, pe secure şi resteu
  Să-şi rupă jugu,traiul greu…
  Munții nu mai pot să-îndure.
  Urlă codrii sub secure
  Stânca geme. jalea curge…
  Curge şi pe văi se strânge
  Dând dezastrului măsură
  În fluvii spumegând de ură…
  Viteji ai Munților Carpați,
  Luptați! Nu-îngenunchiați!
  Prin milenii ce trecură,
  Cu lancea-n mână şi sub scut,
  Ați rezistat cu demnitate
  Multor frunți încoronate
  Din Imperii ticăloase,
  Avare, crude, sângeroase,
  Care prin crimă şi trădare
  Au subjugat țări şi popoare.
  De ce? De ce cu nepăsare
  Lăsăm trecutul în uitare?
  De ce odată cu pământul
  Vindem părinților mormântul
  Şi sângele ce s-a vărsat
  În luptele ce le-au purtat?…
  Prin jerfa lor suntem popor,
  Neam din neam nemuritor.
  De ce,atunci, în zi creștină,
  Domnul Tării, far-de vină,
  Fu pus la zid şi împușcat?
  De ce n-am înțeles cu toții
  Că moartea i-au dorit-o hoții,
  Bush, masonii şi apusul…
  De la Moscova şi Rusul?
  De ce? De ce n-am priceput
  Că Vodă a fost şi brat şi scut,
  Stejar crescut din zare-n zare,
  Ostași de veghe-între hotare,
  Sabie scoasă din teacă
  Ca dușmanii să nu treacă…
  Stâncă,El, le-a stat în cale
  Celor se-şi doreau o cale
  Ca zborul nostru să-l doboare.
  De ce creștine ai tăcut
  Şi n-ai făcut în juru-i.scut
  Când oculte minți corupte
  Veneau parșiv să ne ocupe?
  De ce şi azi sunt adulați
  Sub fruntea Munților Carpați,
  Ca Salvatori, ca fiind Eroi,
  Când sunt escrocii ” Lumii noi”?
  Voi nu vedeți cum tâlhăresc
  Neamul nostru românesc?…
  Cum hoardele de aleși ” titrați”
  Bogății storc din Carpați
  Şi ocrotiți, de-o justiție nedreaptă,
  Urcă treaptă după treaptă
  Şi se cred stăpâni noştii
  Că-întrecut n-au fost cu foștii.
  Stăpâni pe bănci şi pe tezaur,
  Trăiesc Epoca lor de Aur
  Şi an de an şi-n ori ce zii
  Depun averi în străine visterii
  Sau în mari bănci Elvețiene
  Când Tara sufere şi geme….
  Când ,tu, terorizat, Române,
  Duci viată ca de câine
  ŞI rabzi, şi rabzi.şi rabzi tăcut…
  Rabzi cu funia de gât
  Şi cu fruntea în pământ…
  Rabzi îngenunchiat, supus
  Şi cu speranță-n cel de sus
  Cerșești cu mâna-întinsă
  În Țara de ” baroni” învinsă.
  De ce ,Române, ai luptat
  Şi sânge-a curs şi s-a vărsat
  Sub gloanțe, tăvălug de roți
  Ca, azi, să fi slugă la hoți,
  Protejați de legi demente,
  Strâmbe şi voit nedrepte?…
  Azi, ţi-e clar de ce-au răpus
  Pe cel ce Tara Domn l-a pus:
  Țara sub a Lui Domnie
  N-ar fi, în Europa, Colonie!…
  Ieșiți din neagra nepăsare
  Înfrățiți, cu mic cu mare,
  Că ne-au furat Sceptrul Puterii
  Şi stă în Mâinile Trădării.
  Rupeți lanțul dezbinării
  Când în joc e soarta Țării!…
  Ardeți pe rug tot ce-i trădare
  Oricât ar fi jerfa de mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.